Huspriserne fortsætter himmelflugten i Skåne
Foto: Tommy Kaas

14. NOV 2017 • 07:17 • AF REDAKTIONEN

Huspriserne fortsætter himmelflugten i Skåne

Huspriserne i Skåne er steget med 12 procent de seneste tre måneder, sammenlignet med samme periode sidste år.

Dermed er priserne steget mere i Skåne end i Sverige i gennemsnit, hvor stigningen er ni procent i samme periode. Det viser Småhusbarometern fra Statistiska centralbyrån.

Det skriver News Øresund.

Småhusbarometern præsenteredes i torsdags og viser prisudviklingen for småhuse – hvilket inkluderer fritliggende en- og tofamilieshuse samt rækkehuse – de seneste tre måneder.

Skåne län har den tredje højeste prisudvikling i Sverige, hvis man sammenligner med samme periode sidste år, hvor kun Östergötland og Jönköpings läns priser er steget mere. Men sammenlignet med de tre foregående måneder har stigningen været fire procent, hvilket er to procentenheder mere end gennemsnittet i Sverige.

Stor-Malmös prisudvikling, sammenlignet med de tidligere tre måneder, følger Skånes med fire procent, samtidigt med at priserne på årsbasis er steget med 13 procent.

Det er højere end i både stor-Stockholm og Stor-Göteborg, hvor priserne er øget med seks, respektive ti procent de seneste tre måneder sammenlignet med samme periode i fjord.

I dag må man give i gennemsnit 3.918.000 svenske kroner for et hus i Stor-Malmö, hvilket er over rigsgennemsnittet på 2.999.000 kroner.

SENESTE NYHEDER

22. OKT 2018 • 18:31 FOR ABONNENTER
Voksende interesse for minigolf giver håb om flere klubber
22. OKT 2018 • 17:17 FOR ABONNENTER
Bonderet løb med sejren
22. OKT 2018 • 14:55 FOR ABONNENTER
Svar fra rederiet stiller ikke passagererne tilfredse
22. OKT 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste