Torben Rønne finder magisk sten i Spanien
Foto: Torben Rønne-Larsen

16. JAN 2018 • 11:58 • AF JAKOB MARSCHNER

Torben Rønne finder magisk sten i Spanien

Bevæger man sig ned i en gammel sølvmine, kan man godt få usædvanlige og flotte ting med op. Det har medlem af kommunalbestyrelsen Torben Rønne-Larsen (DF) netop erfaret under sin ferie i den nordspanske by Potes.

Stenen på billedet er en såkaldt sphalerit. Navnet kommer af det græske "sphaleros", der betyder "svigefuld", fordi sphaleritten godt kan ligne et mere kostbart mineral, end den i virkeligheden er. Det danske navn er zinkblende, og mineralet er det mest almindelige zinkmineral.

Det betyder dog ikke, at Torben Rønne-Larsens sten er værdiløs eller helt ubrugelig. Lokalpolitikeren skal bare slå sig på meditation, men så vil han til gengæld også mærke rare effekter af sin spanske souvenir, lover new age-hjemmesiden Healing Crystals for You.

"Sphalerit er en ekstraordinær sten med en række imponerende egenskaber. En af de mest kraftfulde er dens bidrag til at forhindre nervøs udmattelse og træthed. Hvis du for nylig har mediteret med sten med høje vibrationer og føler dig utilpas eller svimmel, vil denne krystal både få dig ned på jorden og give dig energi", lyder sidens første løfte om sphaleritten.

"Alvorlig træthed kan være et almindeligt resultat af at bruge meget stimulerende krystaller i længere tid, end din krop kan magte. Efter brug af højkrystalliske energisten er denne krystal meget fordelagtig at bruge til at etablere jordforbindelse."

Ifølge krystalhjemmesiden er der endda mere at hente endnu, hvis Torben Rønne-Larsen bare vil lære sin nye spanske sten lidt nærmere at kende.

"Denne interessante krystal hjælper også med at harmonisere de mandlige og kvindelige aspekter af personligheden og hjælper desuden med at stimulere din kreativitet", oplyser Healing Crystals for You.

Ifølge sin side på Facebook har Torben Rønne-Larsen tænkt sig at anbringe stenen i et skab i privaten i Rønne.

SENESTE NYHEDER

25. MAJ 2018 • 16:10 FOR ABONNENTER
Det nye Nexø Mole er rykket et skridt nærmere
25. MAJ 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald
25. MAJ 2018 • 12:34 FOR ABONNENTER
Fredagens leder: Tak for turen, Lasse

MEST LÆSTE BORNHOLM

25. MAJ 2018 • 08:50
Tyv stjal 380 kvadratmeter loft

Mest læste