Det går godt for de handlende i Rønne. Men her er deres helt store bekymring
Gymnasiet i Rønne. Foto: Allan Rieck

21. JAN 2018 • 20:02 • AF HENRIK NIELSEN

Det går godt for de handlende i Rønne. Men her er deres helt store bekymring

Formanden for Rønne Handelsstandsforening er en optimistisk og positiv mand, som synes, at byen er inde i en positiv udvikling, og han tror på, at det fortsætter.

En af de få bekymringer er, hvad konsekvensen bliver, når Campus Bornholm samler sine elever på Merkurvej.

– Der står vi uden tvivl med en klokkeklar udfordring i bymidten. Det får nogle konsekvenser, men vi har jo ikke skyggen af idé om hvilke, og det kan godt være, at det ikke bliver så slemt, som vi går og frygter, siger Jan Bidstrup.

Indtil sommerferien er der campuselever på gymnasiet i Søborgstræde og på Dams Gård i Krystalgade. I det store frikvarter og i eventuelle fritimer opholder de sig i centrum, og Jan Bidstrup frygter, at de måske bliver på skolen på Merkurvej i fremtiden.

– Hvad konsekvenserne bliver af det, kan vi kun gisne om. Men det er klart, at vi er meget spændte på, hvad det kommer til at betyde. Bliver det godt eller skidt for bymidten? Der bliver lidt længere ned til forretningerne i centrum. Nogle er frygteligt nervøse, og andre tager det mere roligt, fordi der sker så meget andet positivt, siger Jan Bidstrup.

SENESTE NYHEDER

20. FEB 2018 • 17:56 FOR ABONNENTER
Folkemødet skaber 51 arbejdspladser på Bornholm
20. FEB 2018 • 14:15 FOR ABONNENTER
Tirsdagens leder: Bornholmsk madeventyr når nye højder

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste