Leonora skal på værft og havnen skal bundsikres
Foto: Berit Hvassum

20. FEB 2018 • 09:32 • AF TOMMY KAAS

Leonora skal på værft og havnen skal bundsikres

Hurtigfærgen Leonora Christina skal på det årlige værftsophold fra den 26. februar til den 11. marts, og vanen tro overtager Villum Clausen sejladsen på dagens første afgange.

Povl Anker sejler af hensyn til godset den sene afgang til Ystad.

Det oplyser Færgen.

Mens Leonora Christina er på værft, vil der blive foretaget bundsikring i færgeleje 1 i Rønne havn. Det sker med henblik på sejladsen efter 1. september, hvor det er Molslinjen, der overtager.

Derfor sejler Villum Clausen i perioden fra sin ”normale” plads på Øernes Kaj, og Povl Anker afgår fra leje 3, oplyser Færgen.

– Som rejsende skal du tjekke ind præcis som du plejer. Det vil sige, at du som bilist fortsat skal køre igennem automaterne, og at vores personale vil guide dig over til Villum Clausen, når det er tid til at køre om bord.

– Som gående skal du fortsat igennem terminalen og aflevere din bagage – hvorefter du bliver kørt i bus over til Villum Clausen. Ved ankomst i Rønne får du din bagage udleveret, inden bussen kører dig til terminalen.

– Det er vigtigt at understrege, at der IKKE er adgang til Villum Clausen direkte fra Øernes Kaj, lyder det fra rederiet.

Aftenafgangen med Povl Anker sker som nævnt fra leje 3, som du kommer til via Tysklandsvej.

Proceduren omkring check-in er også her uændret, oplyser Færgen.

SENESTE NYHEDER

13. DEC 2018 • 18:08
Marianne tager afsked med Svaneke
13. DEC 2018 • 15:29 FOR ABONNENTER
Bo42 vil øremærke boliger til virksomheder

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste