Henrik Boie fra RIK modtager legat af DBU
Arkivfoto

3. MAR 2018 • 10:15SPORT • AF TOMMY KAAS

Henrik Boie fra RIK modtager legat af DBU

Fodboldklubben RIK's Henrik Boie har modtaget Leo Danins rejselegat på DBU's repræsentantskabsmøde i Herning .

Bode, som han hedder i daglig tale, modtager et rejselegat på 6.000 kroner.

Leo Danins rejselegat tildeles årligt op til fire ungdomsledere inden for DBU, der er og altid har været amatører.

Legatet støtter i denne sammenhæng rejser til større fodboldbegivenheder. For at komme i betragtning til legatet skal de pågældende have været ungdomsledere indenfor en fodboldklub eller en lokalunion og have gjort sig fortjent ikke alene som leder, men ved en personlig optræden, der kan være til eksempel for de unge.

Henrik Boie er et kendt ansigt i den bornholmske fodbold verden, og har været det i utrolig mange år. Han lever og ånder simpelthen for fodbold, fortæller Morten Blem fra DBU Bornholm.

– Henrik har siddet uafbrudt i RIK's fodboldbestyrelse i 22 år, her har han haft, og har utallige funktioner, såsom seniorformand, holdleder, træner i ungdomsafdelingen, administrator, koordinater af arrangementer, kok, indkøbschef, materielforvalter, vaskemand samt m.m. Ydermere har han været træner for asyl-holdet som blev oprettet i 2017.

– Pt. er hans vigtigste opgaver seniorformand, ungdomstræner og administrator.

Udover at beklæde alle disse hverv i RIK er Henrik Boie bestyrelsesmedlem i Rønne fB.

Han har desuden siddet i DBU Bornholms bestyrelse i en årrække, ligesom han har haft en hel del med Elite Bornholm at gøre.

– Fodbold er Henriks store passion, og han er en yderst kendt og vellidt person i det bornholmske fodboldmiljø, qua sin altid åbne og venlige facon. Henrik har altid en ærlig og troværdig tilgang til de ting han foretager sig og han har en kæmpe viden om alt hvad der rører sig i bornholmsk fodbold. Ingen opgave er for lille, og Henriks store engagement for R.I.K er således helt uundværligt, lyder det fra Morten Blem.

– Henrik fortjener om nogen Leo Danins rejselegat for sit store, ulønnede engagement i bornholmsk fodbold.

25. MAR 2019 • 13:49 FOR ABONNENTER

BHS-Almeborg vil overgå sig selv

Mest læste