Gorm's Pizza solgt til norsk fødevarekoncern
Foto: Allan Rieck

13. MAR 2018 • 12:39 • AF SOFIE EJDRUP

Gorm's Pizza solgt til norsk fødevarekoncern

Pizzakæden, Gorm's Pizza, får ny ejer per den 3. april.

Den norske fødevarekoncern Orkla har købt 67 procent af aktierne i selskabet bag kæden, der er ejet af den bornholmske kok, Gorm Wisweh.

– Vi har længe kigget efter en partner, der kunne se den værdi og det potentiale, Gorm’s Pizza har, udtaler Anders Kjørup, administrerende direktør i Gorm’s Pizza, i en pressemeddelelse.

For ejer Gorm Wisweh er det en "foreløbig og lettere surrealistisk kulmination på et eventyr, der startede i beskedne kår i moderens café i Svaneke på Bornholm for 15 år siden":

– Jeg er virkelig glad i låget. Sammen med Orkla fortsætter vi den nuværende mission, vi har gang i, nemlig at give flest mulige danskere mulighed for at spise god pizza. Og jeg er glad for, at Orkla har købt ind i vores passion for gode råvarer, restauranter og gæster. Det var dér, det hele startede, og sådan skal det fortsætte, udtaler Gorm Wisweh i samme pressemeddelelse.

Den nye norske ejer, Orkla, er Nordens største leverandør af mærkevarer til dagligvarehandlen. Koncernen ejer flere kendte danske brands som Kims, Odense Marcipan og Reimann.

Gorm's Pizza, der er ejet Anders Kjørup og kædens seks stiftere, har ni restauranter, hvoraf de syv ligger i København og de to øvrige i Aarhus og Odense.

SENESTE NYHEDER

16. JAN 2019 • 18:52 FOR ABONNENTER
Usædvanligt syn blandt tusind gæs i Udkæret
16. JAN 2019 • 14:45 FOR ABONNENTER
Onsdagens leder: Næppe grund til bornholmsk panik
16. JAN 2019 • 14:33 FOR ABONNENTER
Nye restauratører er gamle kendinge

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste