Til sommer åbner Bornholms Gokart Center
Foto: Berit Hvassum

25. MAR 2018 • 15:57 • AF ELISABETH KROGH

Til sommer åbner Bornholms Gokart Center

Ikke så meget som en fjer er tilbage af de tusindvis af bornholmerhaner, der tidligere er blevet opdrættet i en af de to 80 meter lange og ca. 20 meter brede stalde på Kjøllergård i Bodilsker.

I stedet står her nu i den ene af de tidligere stalde hundredevis af aflagte bildæk marcheret op, og i den ene ende af kæmpestalden er håndværkerne i gang med at lægge gulv.

Til sommer åbner her Bornholms Gokart Center, og initiativtagerne til centret har netop fået byggetilladelse.

Regionskommunen gav i februar landzonetilladelse til etablering af en indendørs gokartbane i eksisterende bygning på Kjøllergård, Pederskervejen 9 i Bodilsker, og der har også været gennemhørt nabohøring.

Nu knokler folkene bag for at kunne åbne, men centret har været længe på vej, siger Kennet Larsen, der er tovholder på projektet.

– Vi startede med at søge om tilladelse til at lave en gokartbane i 2016, så vi har brugt mange penge og meget tid, men nu har vi så den endelige byggetilladelse, og selv om der er langt endnu, er det et stort skridt.

– Vi er i gang med at etablere toiletter og omklædning samt forområdet, hvor de besøgende køber deres billetter, fortæller Kennet Larsen, der sammen med sine to brødre står bag Bornholms Gokart Center.

– Alle tilladelser er på plads. Vi har skullet søge både landzone- og byggetilladelse, selv om vi kun foretager små indendørs ændringer, fordi hallen får et ændret formål. Derudover har vi fået miljøgodkendelse. Nu kommer der så en række krav, vi skal honorere. Når de nødvendige faciliteter er på plads, skal vi søge ibrugtagningstilladelse, før vi må bygge banen, og når den er på plads skal brandmyndighederne og politi godkende forholdene, forklarer Kennet Larsen.

SENESTE NYHEDER

18. MAR 2019 • 20:49
Pas på glatte veje
18. MAR 2019 • 17:08 FOR ABONNENTER
Teatret skal bygges om for mindst 15 millioner
18. MAR 2019 • 14:04 FOR ABONNENTER
Lea Wermelin: Så må vi jo sammenligne med Leonora
18. MAR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. MAR 2019 • 15:20
Express 1 aflyst mandag morgen

Mest læste