Danmarks bedste minigolfspiller kommer til Bornholm

15. APR 2018 • 13:35 • AF NIELS EBDRUP

Danmarks bedste minigolfspiller kommer til Bornholm

Bornholm får i begyndelsen af maj besøg af Danmarks bedste minigolfspiller, Vincent Huus. Han skal træne med Nanna Juhl Pedersen fra Østerlars Minigolf klub.

Nanna spiller for det danske juniorlandshold i minigolf og er netop vendt hjem fra sin første internationale turnering, De Nordiske Mesterskaber, i Asarum i Sverige. Den fandt sted i påsken, og Nanna Huhl Petersen vandt bronze.

Nu er træningen målrettet mod DM på eternit, der afholdes i Gladsaxe 23. og 24. juni.

Vincent Huus spiller selv i Minigolf Putter Team Odense og har været en del af det danske minigolflandshold siden 1997. Han har blandt andet 25 gange vundet de danske mesterskaber, han vandt Nordisk Mesterskab i 2004 og 2015, og han fik en superfinaleplads til EM 2002. Han har endda spillet et enkelt år for Hamborg i den Tyske bundesliga i minigolf.

Egentlig skulle Vincent Huus have besøgt Bornholm onsdag og torsdag i denne uge. Men på grund af udsigt til kraftig vind de to dage, blev besøget udsat til tirsdag 8. og onsdag 9. maj. Hver af de to dage vil der være arrangementer med Vincent Huus på mini-golfbanen Bornpark ved Østerlars.

8. maj er et åbent arrangement for alle, der har lyst til at møde Danmarks bedste minigolfspiller. 9. maj er der et lukket arrangement for Østerlars’ og Nykers minigolfklubber

SENESTE NYHEDER

11. DEC 2018 • 16:01 FOR ABONNENTER
Linda Persson: Fristen er for kort til at ansætte ny topchef
11. DEC 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

Mest læste