Rønne Havn inviterer til åben byggeplads
Foto: Allan Rieck

16. APR 2018 • 06:31 • AF HENRIK NIELSEN

Rønne Havn inviterer til åben byggeplads

Arbejdet med at udvide Rønne Havn er i fuld gang, og i hverdagen er det kun muligt at følge arbejdet på afstand, da der af sikkerhedsmæssige årsager er adgang forbudt for offentligheden på byggepladsen.

Det laver Rønne Havn og entreprenørvirksomhederne Per Aarsleff og VG Entreprenør om på, når de inviterer interesserede til at besøge byggepladsen næste søndag, den 22. april.

Med udgangspunkt i Skansevej bliver der blandt andet mulighed for at komme på molevandring og se, hvor langt den første fase af havneudvidelsen er nået. Samtidig kan man komme tæt på de mange maskiner og de store sten, som maskinerne arbejder med.

Det hele begynder klokken 10, hvor der bliver adgang til det ellers indhegnede område, og klokken 12 bliver det tid til molevandringen.

Selv om det er havnen og entreprenørerne, der inviterer, er det op til folk selv at bruge deres sunde fornuft, mens de bevæger sig rundt på byggepladsen. Det pointerer arrangørerne i annonceringen af arrangementet. Færdsel på byggepladsen og havnen sker på eget ansvar, lyder det.

De anbefaler samtidig, at eventuelle deltagere ifører sig fornuftigt fodtøj.

Da der er et yderst begrænset antal parkeringspladser, anbefaler arrangørerne, at så mange som muligt cykler eller går ud til Skansevej. Bilister kan med fordel parkere et andet sted, så parkeringspladserne ved Kanondalen vil kunne benyttes af folk, der ikke går så godt.

SENESTE NYHEDER

18. MAR 2019 • 20:49
Pas på glatte veje
18. MAR 2019 • 17:08 FOR ABONNENTER
Teatret skal bygges om for mindst 15 millioner
18. MAR 2019 • 14:04 FOR ABONNENTER
Lea Wermelin: Så må vi jo sammenligne med Leonora
18. MAR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. MAR 2019 • 15:20
Express 1 aflyst mandag morgen

Mest læste