Ny restauratør i byen: Pilen peger opad for Rønne
Brazz. Foto: Berit Hvassum

25. APR 2018 • 10:58 • AF TOMMY KAAS

Ny restauratør i byen: Pilen peger opad for Rønne

Torben Nørregaard, der i dag ejer og driver Weekendhytten på Balka, er ny ejer af spisestedet Brazz på Store Torv i Rønne.

Han har købt forretningen af Tim Stender.

– Efter nogle konstruktive forhandlinger er det faldet på plads, og nu skal jeg finde ud af, hvad der skal ske, siger Torben Nørregaard til Bornholms Tidende.

Han fortsætter med Weekendhytten men skal finde en langsigtet plan for stedet, fortæller han. Samtidig har han nogle ideer med Brazz, men i første omgang skal sommeren have lov at gå, som den har gjort hidtil.

Karina Johansen fortsætter som daglig leder af stedet, og Torben Nørregaard vil det første halve års tid koncentrere sig om "ikke at gå for meget i vejen".

– Jeg er jo den nye dreng i klassen, og jeg vil bruge den kommende tid på at lære af mine nye kolleger. Samtidig skal jeg jo også lære Rønne at kende, siger restauratøren, der privat vil blive boende på Balka.

– Jeg synes, at der er flere ting, der peger med en pil opad – for Bornholm men også for Rønne, siger Torben Nørregaard.

– Der kan man jo nævne, at der kommer 130 flere mennesker på kasernen. Der er en stor havneudvidelse i gang på Rønne Havn, som også giver øget aktivitet, og så vil flere krydstogtturister også komme til byen, siger han.

– I det hele taget tror jeg på, at der kommer flere mennesker til Bornholm – også i skuldersæsonen nu, hvor billetterne bliver billigere, siger Torben Nørregaard.


Torben Nørregaard. ArkivfotoSENESTE NYHEDER

18. MAR 2019 • 20:49
Pas på glatte veje
18. MAR 2019 • 17:08 FOR ABONNENTER
Teatret skal bygges om for mindst 15 millioner
18. MAR 2019 • 14:04 FOR ABONNENTER
Lea Wermelin: Så må vi jo sammenligne med Leonora
18. MAR 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. MAR 2019 • 15:20
Express 1 aflyst mandag morgen

Mest læste