Her er de nye forpagtere på Christiansø: Vi vil gøre det endnu bedre at komme til øen
Foto: Christiansø Administrationen

2. MAJ 2018 • 19:59 • AF TOMMY KAAS

Her er de nye forpagtere på Christiansø: Vi vil gøre det endnu bedre at komme til øen

For første gang siden 2012 har Christiansø Administration i år valgt at bortforpagte driften af Christiansø Teltplads.

Administrationen offentliggør nu, at der med virkning fra 1. maj er indgået en femårig forpagtningsaftale med Laura og Claus Juhl Zafnes.

Det nye forpagterpar er kendte ansigter på Christiansø, da Lauras forældre har boet på Christiansø i 18 år, og parret er kommet på Christiansø de seneste mange år.

Sidste år tog parret så skridtet fuldt ud, da Claus fik ansættelse som øens købmand, og de flyttede med deres tre børn på 8, 8 og 11 år fra Sjælland til Christiansø.

Det oplyser administrator Jens Peter Koefoed i en pressemeddelelse.

Han fortæller:

– Vi har søgt en forpagter, som kan være med til at drive og udvikle Christiansø Teltplads som en del af attraktionen Søfæstning Christiansø og medvirke til, at vi i de kommende år kan tiltrække flere gæster til Christiansø, specielt i skuldersæsonen, hvor vi vil gøre en forstærket indsats for at få flere besøgende.


– Jeg er sikker på, at vi med Laura og Claus får et ungt forpagterpar, som både kan tage sig godt af de mange gamle kendinge, og samtidig gøre en indsats for at støve teltpladsen af og gøre den mere kendt og attraktiv for nye teltliggere.


– At Laura og Claus i forvejen er kendte ansigter herover og kender øens mekanismer er helt sikkert kun et aktiv, som de kan bruge til deres fordel.

Forpagterne Laura og Claus Juhl Zafnes udtaler selv:


– Da stillingen som forpagter til teltpladsen blev slået op, var vi ikke i tvivl om at det kunne være noget for os. Teltpladsen er en hyggelig lille teltplads som bliver besøgt af en fast skare i sommerferien. Det er skønne folk som ligesom os er kommet på øen i generationer og vi kender mange af dem.

– Vi håber meget på, at vi igennem god dialog med de "garvede teltliggere" kan være med til at udvikle teltpladsen, så det bliver endnu bedre at være "campist" på Christiansø. Vi har også en vision om at kunne trække flere nye gæster til øen, i ydersæsonen.

– Vi vil tilbyde nogle nye services, som vi ikke kan løfte sløret for endnu. Vi vil også indgå i et fællesskab med de andre erhvervsdrivende på øen, så vi sammen kan gøre en indsats for at få flere turister til øen.

SENESTE NYHEDER

21. MAJ 2019 • 19:20 FOR ABONNENTER
'Bornholm har stadig sin uskyld'
21. MAJ 2019 • 18:51
Fiskekutter brød i brand
21. MAJ 2019 • 17:30 FOR ABONNENTER
Skal der flyttes flere statslige arbejdspladser ud i landet?
21. MAJ 2019 • 17:24 FOR ABONNENTER
Brogede alliancer er for og imod at flytte statsjob
21. MAJ 2019 • 16:41 FOR ABONNENTER
Nyt overnatningssted på vej til Aakirkeby

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. MAJ 2019 • 08:10
28 bilister blitzet
21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 10:11

Olieudslip på Rønne Havn

Mest læste