Johan Bülow er tilbage i produktionen: Jeg glæder mig til at se deres ansigter, siger lakridskongen
Pressefotos

14. MAJ 2018 • 13:47 • AF TOMMY KAAS

Johan Bülow er tilbage i produktionen: Jeg glæder mig til at se deres ansigter, siger lakridskongen

Da Johan Bülow sidste år holdt 10 års jubilæum, annoncerede den bornholmske lakridskonge, at han skulle tilbage til produktionen og tilbage til udviklingen af nye lakridsvarianter.

Nu lanceres den første nyhed 'Bærries', som bringer bær fra naturen direkte ned i lakridsdåserne.

Det oplyser Lakrids by Johan Bülow i en pressemeddelelse.

Den nye serie er første bevis på, at Johan Bülow er tilbage i produktionen, som han selv startede op på Glastorvet i Svaneke.

De seneste måneder har han sammen med sit smagsteam sat skub i udviklingen af nye lakridser. Vilde blåbær og havtorn er de to nye smagsvarianter i serien.

Johan Bülow har hentet inspirationen til de to nye varianter fra naturen – fra de hyggelige søndagsture mellem eg og bøg med familie og venner, fra skovens enkelte og rene udtryk og fra barndommens minder om hemmelige gemmesteder og huler bygget af grene og kviste, lyder det fra virksomheden.

Det er substansen af det, der har gjort, at Johan Bülow er kommet frem til kombinationen af vilde blåbær og havtorn med sød lakrids.

– Jeg har hele mit liv brugt skoven som et fristed og som inspiration, og det bærer denne serie præg af. I snart et år har vi eksperimenteret med at finde nye smage med udgangspunkt i den vilde, danske natur, siger Johan Bülow.

– Vi er stolte over, at vi nu endnu en gang kan præsentere noget helt nyt og innovativt inden for lakridsverdenen. Det var nyt, dengang vi puttede chokolade rundt om lakrids, senere var det nyt at tilføje chili i lakridsen, og nu kommer vi endnu en gang med en smagsnyhed, som markedet ikke har set før, siger Johan Bülow.

Æ i hele verden
Den nye serie med navnet 'Bærries' indeholder det danske ”æ”. Og selvom at de to nye smagsvarianter skal stå på hylderne i både Saudi Arabien og Tyskland, har der aldrig været tvivl om den nye produktseries navn.

Lakrids by Johan Bülow er stolte af deres danske ophav og referencerne til naturens bær – også selvom at æ’et er svært at læse og udtale uden for Danmarks grænser, lyder det fra virksomheden.

– Vi glæder os til at se forbrugernes reaktion både i Danmark og det store udland, og se til at deres ansigtsudtryk når de smager. Den kommende tid vil man i alle vores butikker møde et naturtema, som iscenesætter den nye lancering, hvor vi har hentet skoven direkte ind i vores univers, siger Johan Bülow.

– Vi vil gerne vise, at det betyder noget for alle at være i naturen. Og vi har forsøgt at gå kreativt til værks med denne nye lakridskandidat, der endnu en gang skal sætte Danmark og Lakrids by Johan Bülow på verdenskortet og lære hele verden at elske lakrids.
SENESTE NYHEDER

21. MAJ 2019 • 19:20 FOR ABONNENTER
'Bornholm har stadig sin uskyld'
21. MAJ 2019 • 18:51
Fiskekutter brød i brand
21. MAJ 2019 • 17:30 FOR ABONNENTER
Skal der flyttes flere statslige arbejdspladser ud i landet?
21. MAJ 2019 • 17:24 FOR ABONNENTER
Brogede alliancer er for og imod at flytte statsjob
21. MAJ 2019 • 16:41 FOR ABONNENTER
Nyt overnatningssted på vej til Aakirkeby

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. MAJ 2019 • 08:10
28 bilister blitzet
21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 10:11

Olieudslip på Rønne Havn

Mest læste