Cheftræner jubilerer i slaget om Bornholm

16. MAJ 2018 • 15:23SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Cheftræner jubilerer i slaget om Bornholm

Rønne fB’s cheftræner Mathias Jensen runder ”et skarpt hjørne” i lokalopgøret mod NB Bornholm. Når onsdagens kamp bliver fløjtet i gang, træder Mathias Jensen ind til sin kamp nr. 100 i spidsen for Rønne fB.

Mathias Jensen overtog efter Søren Folkmann i sommeren 2014, efter at han havde været assistenttræner siden 2012. Som spiller har Mathias Jensen også repræsenteret Rønne fB, selv om denne del af karrieren kun blev sparsom, da adskillige knæskader i en tidlig alder betød, at han måtte stoppe i 2011.

I 2014 blev Mathias Jensen Københavnsseriens yngste træner, hvor han tidligt viste sig at være talentfuld.

Han er kendt for at være forberedt til fingerspidserne både til træning og kamp, og han bruger generelt rigtig meget af sin vågne tid til at analysere fodbold og de øvrige hold i Københavnsserien.

– Ud over at han er kendt som en faglig dygtig træner, er Mathias Jensen også kendt for sin humor. Men man skal ikke tage fejl. Der gemmer sig bestemt også et stort temperament bag, fastslår Rønne fB-formand Henrik Boie i et opslag på holdets hjemmeside.

Således er man ikke i tvivl om cheftrænerens mening om spil og indsats på banen, når der råbes og udføres ”krigsdans” på sidelinjen.

Mathias Jensen er meget velset i Rønne fB, og han er den cheftræner, der har siddet længst tid på posten i klubben.


21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 10:11

Olieudslip på Rønne Havn

Mest læste