Nu håber Lasse Holmgaard på oprykningskampe
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen

20. MAJ 2018 • 12:19SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Nu håber Lasse Holmgaard på oprykningskampe

NB-Bornholm havde en god god lørdag. Ikke nok med at Nexø-holdet, efter en hård uge, kunne rejse hjem fra Jægersborg med en 3-0 sejr, så satte den direkte konkurrent, HB, samtidigt point til mod Københavnsseriens bundprop, Sundby.

Derfor var det også en ganske godt tilfreds NB Bornholm-træner, Lasse Holmgaard, der efter kampen satte nogle ord på den seneste tid.

– Med alt respekt for Jægersborg, så har de ikke meget at komme med. Men det har været en hård periode for vores hold. Det er klart, at når man kommer fra kampen om Bornholm til det her, så kan det være svært at sætte sig op. Derfor skal vi se det som positivt, at vi næsten kan være utilfredse med at vinde 3-0 på udebane, for sådan er det ikke normalt.

Kampens spiller blev med to mål Patrick Ambrosen på venstre wing, som vikarierede for Morgan Stewart, der blev skadet i kampen mod Rønne fB i onsdags.

– Det er selvfølgelig stærkt, at Ambrosen kommer ind og leverer på den måde. Det er dejligt, at vi har alle mand i spil. Nu gælder det de sidste tre KS-kampe og derefter to oprykningskampe, håber jeg da på.

21. MAJ 2019 • 11:10 FOR ABONNENTER

Miljøet mellem husene er med i ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Byforening er tilfreds med ny lokalplan

21. MAJ 2019 • 10:11

Olieudslip på Rønne Havn

Mest læste