Søren Pilmark og band spiller i Svaneke
Pressefoto

21. JUL 2018 • 07:38 • AF ELISABETH KROGH

Søren Pilmark og band spiller i Svaneke

Svaneke Bodega gentager igen den snart mangeårige succes med en koncert med bandet med det velklingende navn ”Francis McRiddlegouph” alias Søren Pilmark og band, der i år består af Niels Ratzer, trommer, Ole Skipper, bas, Søren Skov, keyboard, Troels Skovgaard, guitar, samt af skuespilleren, Søren Pilmark, selv, piano og guitar.

Francis McRiddlegouph fortolker udelukkende sange af The Beatles.

Bandet med det finurlige navn opstod i forbindelse med samarbejdet på et one-man show med Søren Pilmark i 2003. Musikerne og Pilmark fandt hurtigt sammen i deres fælles kærlighed og glæde ved The Beatles’ fantastiske musik, og har lige siden, hvilket vil sige i 15 år, loyalt og trofast mod forlægget og forbillederne, spillet og optrådt med Beatles musik over det ganske land. Med en smittende spilleglæde fra fire af landets suverænt bedste musikere og med Søren Pilmark i front, er der lagt op til en Beatles aften af de store.

Bandet har tradition for en årlig ”Bornholmer-koncert”, og ganske som det plejer, bliver det også i år på Svaneke Bodega.

I år bliver datoen fredag 17. august klokken 21.00. Billetter til den udendørs koncert sælges både i forsalg på bodegaen og ved døren - hvis der er flere.

SENESTE NYHEDER

21. OKT 2018 • 09:45 FOR ABONNENTER
Analyse: At gøre det populære rækker ikke for Venstre

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. OKT 2018 • 08:27
Dreng sigtet for vold

Mest læste