Spies: Vejen til fjerne destinationer er blevet nemmere
Pressefoto

12. AUG 2018 • 12:49 • AF TOMMY KAAS

Spies: Vejen til fjerne destinationer er blevet nemmere

Flere end 10.000 bornholmere har på syv år været med Spies på ferie direkte fra Bornholms Lufthavn. Nu gør rejseselskabet det også nemmere for dem, der drømmer om at besøge fjerne rejsemål som for eksempel Dubai, Bali, Mauritius og Maldiverne.

Det oplyser Spies, som har indledt et samarbejde med Emirates, der dagligt flyver fra København til Dubai med verdens største passagerfly, en A380’er, der i to etager tager 615 passagerer.

– Hidtil har det været sådan, at når man fløj fra Bornholm, måtte man i København hente ens bagage, gå gennem tolden og så - for anden gang - checke ind til ens oversøiske fly. Den nye aftale med Emirates betyder, at man i Bornholms Lufthavn får sit boardingkort og checker bagagen in helt til ens oversøiske slutdestination, fortæller produktchef Carlos Cebrian.

En aftale mellem DAT og Emirates gør det muligt for bornholmerne, at gå direkte med sit boardingkort mellem de to selskabers fly i Københavns Lufthavn – uden at skulle forlade afgangshallen eller bekymre sig om sin bagages videre færd til ens endelige rejsemål.

Spies fejrer det nye samarbejde med en række rabattilbud fra Bornholms Lufthavn til blandt andet Dubai, Bali og Maldiverne, fortæller rejseselskabet.

Mest læste