Bornholmsk virksomhed fortsætter samarbejde med Mathias Christiansen

13. SEP 2018 • 09:14SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Bornholmsk virksomhed fortsætter samarbejde med Mathias Christiansen

Den bornholmske rejekoncern Ocean Prawns har forlænget sponsoraftalen med den bornholmske badmintonstjerne Mathias Christiansen frem mod OL i 2020 i Tokyo.

Denne gang har partnere indgået en toårig aftale, som skal være med til at give Mathias Christiansen arbejdsro og fuldt fokus på badmintonkarrieren.

Mathias Christiansen lægger nemlig ikke skjul på, at han og hans makker Christinna Pedersen har store ambitioner for fremtiden, hvor det helt store mål er i OL.

Frem mod 2020 vil der derfor fortsat stå Ocean Seafood og Seamix på maven af spillertrøjen, ligesom også andre bornholmske virksomheder bidrager med sponsorater.

– At sponsere Mathias Christiansen giver ikke kun mening, fordi han er et bornholmsk talent, men vi kan rent faktisk se synergier til vores salgsarbejde i Asien, forklarer eksportchef Stephan Birch og fortsætter:

– Badminton er kæmpestort i Asien, og de går meget op i sporten og spillerne har i den grad stjernestatus. Når Ocean Seafood og Seamix synliggøres på spillertrøjen, giver det os en celebrity branding, som er uvurderlig, fortæller han.

Mathias Christiansen er også begejstret for den bornholmske opbakning:

– Jeg føler, at Bornholm er rigtig god til at støtte op om mit projekt, og jeg er glad for, at mine sponsorer fortsat vil være en del af min rejse mod OL, fortæller Mathias Christiansen.

– Jeg er glad for at kunne leve af min passion for badminton, og samtidig skabe værdi for mine sponsorer. Selvom jeg ikke kommunikerer meget med mine asiatiske modstandere, kan jeg alligevel se, at de kigger på mine sponsorer og nikker anerkendende, og det er super fedt, afslutter Mathias Christiansen.

Mathias Christiansen og hans makker Christinna Pedersen er netop nu i Kina, hvor de skal spille China Open, som er en af årets største turneringer.

I næste måned vender de hjem, når de skal spille Denmark Open, som begynder den 17. oktober.


SENESTE NYHEDER

20. JUL 2019 • 20:16 FOR ABONNENTER
Det er jo dig fra 'Landmand søger kærlighed'
20. JUL 2019 • 19:19 FOR ABONNENTER
Nyt populært koncept: Turister overnatter i baghaverne
20. JUL 2019 • 17:19 FOR ABONNENTER
Farverigt galleri er åbnet i Rønne
20. JUL 2019 • 16:10 FOR ABONNENTER
Feltpræst siger farvel til Afghanistan
20. JUL 2019 • 13:15
16-årig anholdt for knivstik

Mest læste