Dramatik for alle pengene da PI besejrede Rønne fB
PI Fodbold kunne for anden lørdag i træk danse sejrsdansen efter en sejr over et bornholmsk hold - først NB Bornholm og nu også Rønne fB

6. OKT 2018 • 18:36SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Dramatik for alle pengene da PI besejrede Rønne fB

Der var masser af mål og dramatik for alle pengene, da 200 tilskuere lørdag eftermiddag så eksil-bornholmerne fra PI Fodbold besejre Rønne fB med 5-2 i en underholdende forestilling på Rønne Stadion Nord.

Rønne fB var klart bedst i 1. halvleg, som alligevel sluttede 2-2, da Oliver Marker i halvlegens sidste minut udlignede for gæsterne.

Det var også Oliver Marker, der bragte PI Fodbold foran 1-0, inden det fortjent lykkedes Mathias Ellebye og Samir Abdallas at give hjemmeholdet en føring på 2-1.

2. halvleg var kun et par gammel, da Mikkel Steinlein headede PI Fodbold foran, og derfra gik det hele op i hat og briller for Rønne fB-spillerne.

Tre hurtige gule kort betød, at hjemmeholdet i en periode spillede med tre mand i undertal, og det udnyttede PI Fodbold til også at bringe sig foran 4-2 på et mål af Christian "Snøvs" Jensen.

Dommer Morten Hjorth Hansen fortsatte med at hive gule kort op af lommen, og i tillægstiden slog Lasse Borch det sidste søm i Rønne fB-kisten: 5-2.

I alt blev det til syv gule kort - heraf de fem til Rønne fB-spillere. Mads Bonde fik to af slagsen og dermed også et rødt kort.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet