Kate Petersen fik en god optakt til VM i coastal roning

8. OKT 2018 • 12:15SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Kate Petersen fik en god optakt til VM i coastal roning

Den bornholmske roer Kate Pedersen er taget til VM i Canada. Men inden hun søndag rejste, nåede hun at deltage til DM i Sorø, hvor det blev til en flot bronzemedalje.

Kate Pedersen roede i “double fire” sammen med Mette Dyrlund, Julie Schou, Stine Mathiasen på Sorø sø, og med den næstbedste tid i det indledende heat, gik båden videre til finalen.

Men i finalen måtte bornholmeren og hendes hold se sig henvist til tredjepladsen, mens Odense roklub løb med sejren. Men blandt fynboerne var der også flere landsholdsroere, og derfor gav den hårde konkurrence Kate Pedersen optimal forberedelse til VM i Canada.

Umiddelbart efter DM rejste bornholmeren til Vancouver Island, hvor det går løs til VM i den kommende tid. I disciplinen to gange dame skal Kate Pedersen og makkeren Julie Schou på fredag ro indledende løb.

Kate Pedersen bor og arbejder i Rønne Revision på Bornholm og finder støtte hos sin arbejdsgiver og Bhs. Brand samt Rønne Roklub. Men nationalt og internationalt stiller Kate Pedersen op for Danske Studenters Roklub.


SENESTE NYHEDER

17. JUN 2019 • 19:33 FOR ABONNENTER
'Det vildeste jeg nogensinde har oplevet'
17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER
Strømførende duo fik travlt i styrtregnen
17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER
Studerende regnede den ud og stak af til Rønne
17. JUN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE SPORT

Mest læste