Mange flere har rejst i efterårsferiens hverdage
Foto: Jens-Erik Larsen

20. OKT 2018 • 15:10 • AF MARIE HOFMAN

Mange flere har rejst i efterårsferiens hverdage

Det gode efterårsvejr og billigere færgebilletter giver et stigende antal gæster i dette års efterårsferie. I hvert fald hvis man spørger Bornholmslinjen.

Her melder man om 11 procent flere gæster i forhold til sidste år. Og det er særligt i hverdagene, at man henter plus på kontoen.

– Vi henter en større andel på rejsende gæster i løbet af ugen. Der er stadig run på weekenderne, og mange gæster tager fortsat en hel uges ferie, men vi ser også, at flere tager en kortere tur, siger Jesper Maack, PR - og Kommunikationschef hos Molslinjen, der driver Bornholmslinjen.

Sidste år havde den forrige færgeoperatør, Færgen, godt 58.000 passagerer i hele efterårsferien. Men med en stigning på 11 procent og denne weekend med noget nær udsolgte afgange, vurderer Maack, at Bornholmslinjen i år kan lande på et besøgstal, der er 12 procent højere.

– Vi skal jo passe på med at spå om, hvad det skyldes, fordi vi endnu ikke har nogen historik at læne os op af. Men vi vurderer, at vores billige hverdagspriser trækker flere til. Samtidig kan det gode efterårsvejr selvfølgelig også have påvirket bookingmønsteret, siger Jesper Maack.

SENESTE NYHEDER

22. MAR 2019 • 06:29 FOR ABONNENTER
Erhvervsforening advarer mod kommunalt udbudskontor

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. MAR 2019 • 07:01
Huset er væk
21. MAR 2019 • 12:08
DF: Man tager sig til hovedet
20. MAR 2019 • 20:53
Farvel til skøjtebanen

Mest læste