Hundeejer afviser undskyldning fra politiet

15. NOV 2018 • 10:44 • AF MIE MØLBAK

Hundeejer afviser undskyldning fra politiet

Anja Thomsen fra Rønne føler sig trukket rundt i manegen af Bornholms Politi, der har afgjort, at hendes schæferhund Basko skal aflives, fordi den i sommer angreb en lille hund.

Først havde politiet dog afgjort, at Basko ikke skulle aflives. Han fik lov til at komme hjem til Anja Thomsen igen – dog med et pålæg om, at hun altid skulle lufte ham i fast line og med mundkurv på. Men fem uger senere skiftede politiet pludselig mening.

Onsdag kom politiet med en undskyldning til hundeejeren.

– Det er naturligvis beklageligt, at vi ikke traf den rigtige afgørelse i første omgang. Nu er der imidlertid rettet op på det, men vi har naturligvis forståelse for den følelsesmæssige rutsjetur, som hundeejeren har været igennem, siger anklager Helle Vibeke Severini fra Bornholms Politi i en pressemeddelelse.

Den ulykkelige hundeejer giver dog ikke meget for den udtalelse.

– Det er fint, de siger undskyld, men jeg kan ikke bruge det til noget. De siger, de har forståelse, men hvis de havde det, så havde de ikke trukket mig igennem alt det her. De river mig rundt i manegen rent følelsesmæssigt. Ingen, der ikke har været igennem det her, kan forestille sig, hvordan det er, siger Anja Thomsen.

Hun har klaget over afgørelsen til Rigspolitiet, der har givet Bornholms Politi ret i, at Basko skal aflives.

Hundeejeren vil nu tage kontakt til sin advokat og finde ud af, hvordan hun kan gå videre med sagen mod politiet.

SENESTE NYHEDER

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. MAJ 2019 • 19:26
Ny legeplads indviet i Rønne
18. MAJ 2019 • 17:20 FOR ABONNENTER

Pinds perspektiv: Vinteren kommer

Mest læste