Molslinjens pr-chef: Spørgsmål om t-foil er relevant for Bornholm
Foto: Allan Rieck

17. NOV 2018 • 13:11 • AF MADS WESTERMANN OG JAKOB MARSCHNER

Molslinjens pr-chef: Spørgsmål om t-foil er relevant for Bornholm

Express 1’s t-foil stabilisator, der virkede ved at dæmpe færgens bevægelser i bølgegang, før den blev afmonteret i 2012, kan godt være relevant for Bornholm.

Det melder Molslinjens kommunikationschef Jesper Maack ud i en kommentar på Facebook. Meldingen er ny i forhold til den første udtalelelse, som Jesper Maack afgav om t-foilens relevans.

– Vi undersøgt sagen hos værftet Incat og hos uvildige eksperter – og de bekræfter over for os, at det stabiliseringssystem, vi har i dag (uden t-foil, red.), er det bedste under de forhold, som vi sejler under, sagde han 10. november til Bornholms Tidende.

Anderledes torsdag, hvor Jesper Maack bevægede sig ind i en kort dialog med bornholmeren Evy Hellmann på Facebook.

– Hvem, der pillede t-foilen af tilbage i 2012, har ingen betydning for Bornholm. Den t-foil blev fjernet længe før, der var nogen, som havde tænkt i et udbud på sejladsen. Kan vi blive enige om det, spurgte Molslinjens kommunikationschef.

– Jeg kan godt være enig i, at det ikke har nogen betydning for Bornholm, HVEM der pillede den af, men det har STOR betydning for Bornholm, AT den er pillet af. Kan vi blive enige om det, svarede Evy Hellmann.

– Se, det spørgsmål kan være helt relevant at stille. Det er vi helt enige om. Tak, replicerede Jesper Maack.

SENESTE NYHEDER

14. DEC 2018 • 15:35 FOR ABONNENTER
Kommunens miljøfolk slås med kæmpe arbejdspukkel
14. DEC 2018 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

13. DEC 2018 • 18:08
Marianne tager afsked med Svaneke

Mest læste