Nicoline Koefoed har lagt bordtennis på hylden og startet eget firma: Jeg gør ikke noget halvt
Eget foto

19. JAN 2019 • 19:55 • AF METTE HOLM HANSEN

Nicoline Koefoed har lagt bordtennis på hylden og startet eget firma: Jeg gør ikke noget halvt

Nicoline Copenhagen hedder det firma, som Nicoline Koefoed har sat i verden. Hendes firma sælger armbånd, der samtidig gemmer på en hårelastik.

Den tidligere landsholdspiller i bordtennis har taget en beslutning: Fremover satser hun alt på sit studie og sit firma. Dermed har hun sagt farvel til sport på eliteniveau.

– Jeg har aldrig været en person, der kan gøre noget halvt. Jeg skulle vælge mellem at fortsætte på eliteniveau eller læse, siger den 20-årige Hasle-pige, der fremover har valgt at have fokus på studiet på Copenhagen Business School og det firma, som hun startede under sin tid på Aspero Idrottsgymnasium i Halmstad sammen med to andre piger.

Firmaet, der begyndte som et skoleprojekt, blev hurtigt en succes, og pigerne vandt flere priser og fik i løbet af fem måneder omsat for over 60.000 svenske kroner.

I dag ejer Nicoline Koefoed firmaet på egen hånd og har registreret det i Danmark under nyt navn Nicoline Copenhagen. Arbejdet ordner hun hjemme fra adressen i Hvidovre, hvor hun bor. Det er fast aftenarbejde efter studierne, fortæller hun.
Arkivfoto: Jens-Erik Larsen


SENESTE NYHEDER

18. FEB 2019 • 20:05 FOR ABONNENTER
Varm vind blæser storkene mod nord
18. FEB 2019 • 17:40 FOR ABONNENTER
Fyldt kirke tog afsked med præsten: Jeg vil savne Bornholm
18. FEB 2019 • 16:54 FOR ABONNENTER
100 computerspillere holdt weekend i hallen
18. FEB 2019 • 15:51 FOR ABONNENTER
Willa Willakulla er åbnet med to nye forretninger

MEST LÆSTE BORNHOLM

17. FEB 2019 • 22:19
Grossist stopper

Mest læste