Erhvervsgruppe har valgt formand: Møbeldirektør er ny mand i spidsen
Foto: Dansk Havn

12. FEB 2019 • 13:06 • AF ELISABETH KROGH

Erhvervsgruppe har valgt formand: Møbeldirektør er ny mand i spidsen

Kell Hansen, direktør for Inhouse Bornholm i Nexø, er den nye formand for Erhvervsgruppe Øst i Nexø, som er en forening, der arbejder for byens forretningsdrivende og andre erhverv. Foreningen har næsten 100 virksomheder som medlemmer.

Erhvervsgruppen havde generalforsamling fredag, hvor formand gennem de seneste seks år, Niels Plum, efter eget ønske gik af som formand. Den nyvalgte bestyrelse konstituerende sig på et bestyrelsesmøde mandag aften og valgte Kell Hansen som ny formand.

Derudover har bestyrelsen konstitueret sig med Peter Jensen (Danbolig Nexø) som næstformand.
Mette Hansen (Nordvig Nexø) fortsætter som revisor, og Anita Bech (Zjoos Nexø) er fremadrettet sekretær for erhvervsgruppen.

Øvrige bestyrelsesmedlemmer er Martin Andersen (Expert Nexø), Søren Lund (Sport24 Nexø), Camilla Persson Mikkelsen (Holst Blomster Nexø), Steen Andersen (SA-Service Nexø) og Martin Olsen (Se-Byg Nexø).

Større synlighed
Den nye bestyrelse for Erhvervsgruppe Øst vil først og fremmest arbejde for at sikre Nexø og omegns erhvervsdrivende en større synlighed på Bornholm. Blandt andet vil bestyrelsen i nærmeste fremtid arbejde benhårdt på aktivitetskalenderen for hele Nexø samt videreudvikle markedsføringen på de sociale kanaler og hjemmesiden "Oplev Nexø".

Bestyrelsen vil benytte de mange kompetencer, som de 96 medlemmer med dertilhørende medarbejdere råder over. Når man løfter i flok, kan man for alvor flytte overlæggeren, mener erhvervsgruppen. Derfor er det bestyrelsens hensigt at udbygge de kendte aktiviteter samt udvikle nye og spændende tiltag, hvor hele Bornholm og øens mange turister finder vej til Nexø.

Medlemmerne af den nyvalgte bestyrelse vil dele arbejdsopgaverne mellem sig samt i højere grad søge løsninger og kompetencer blandt de nuværende 96 virksomheder, som er medlem af Erhvervsgruppe Øst.

Spændende udvikling i gang
– Nexø er et meget spændende udviklingsområde, hvor der er plads til udvikling, innovation, kreativitet, kunst, nye butikker, produktionsvirksomheder, håndværkervirksomheder, konsulentvirksomheder, cafeer, restauranter, teater, beboelsesbyggeri, musikarrangementer og selvfølgelig hele det nye moleprojekt, som vil bidrage væsentligt til Nexøs udvikling de næste mange år.

– Det er i denne spændende udvikling, at Erhvervsgruppe Øst vil være bidragende til eksisterende virksomheder og i høj grad byde nye virksomheder meget velkommen at til etablere sig i mulighedernes by Nexø, siger den ny formand, Kell Hansen, på bestyrelsens vegne.

22. JUN 2019 • 18:31 FOR ABONNENTER

Et Matador-eventyr

Mest læste