DGI efterlyser nominerede til tre idrætspriser
Arkivfoto

16. FEB 2019 • 19:19SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

DGI efterlyser nominerede til tre idrætspriser

Der er mange frivillige i det bornholmske idrætsliv, der fortjener et ekstra skulderklap, og nu kan alle komme med indstillinger til de tre priser, som vil blive uddelt ved DGI Bornholms årsmøde onsdag den 10. april i Aakirkeby Hallerne. De tre priser er Sparekassen Bornholms Fonds Idrætslederpris, DGI Bornholms U25-pris og DGI Bornholms Udviklingspris.

Sparekassen Bornholms Fonds Idrætslederpris tildeles en idrætsleder/træner for fortjenstfuld indsats inden for bornholmsk idræt, fx. leder- eller trænerarbejde i en passende årrække eller en iøjefaldende enkeltstående indsats for øens idræt. Prisen består af et kontant pengebeløb på 5.000 kr.

DGI Bornholms U25-pris tildeles en idrætsleder/træner, som er under 25 år. Med prisen ønsker DGI Bornholm at fremme og påskønne unges deltagelse i det frivillige foreningsliv. Det er prisen, hvor man med anerkendelse af overlevering fra de rutinerede kræfter ser, hvordan et ungt menneske har taget imod udfordringen og stafetten. Prisen består af et kontant pengebeløb på 1.500 kr., som kan bruges af prismodtageren i forbindelse med frivilligt arbejde som træner eller leder.

DGI Bornholms Udviklingspris tildeles en forening, en kreds af personer eller en person, som har skabt innovative tiltag ved nytænkning inden for idrætsområdet på Bornholm. Tiltag, der imødekommer befolkningens ændrede ønsker, behov og krav til motion og idræt. Prisen består af 2.500 kr., som kan anvendes til at videreudvikle og udbygge det indstillede initiativ/projekt.

Indstilling af kandidater sker med beskrivelse og anbefaling på max. én side, som sendes, afleveres eller mailes senest den 25. marts til: DGI Bornholm, Torneværksvej 20, 3700, Rønne. Mail: bornholm@dgi.dk

Udvælgelsen af de tre prismodtagere forestås af bestyrelsen for DGI Bornholm.

23. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Ret til tidligere pension for visse faggrupper?

23. MAJ 2019 • 09:27 FOR ABONNENTER

Lea står ved forslag om at skære på friskolerne

Mest læste