Havernes superstjerne kommer til marked i Almindingen
Pressefoto

18. MAR 2019 • 07:07 • AF ANETTE VESTERGAARD

Havernes superstjerne kommer til marked i Almindingen

Alle, der interesserer sig for blomster og haveanlæg, kender Claus Dalby, forfatter og haveentusiast fra Aarhus.

Claus Dalby har i mange år drevet det lille forlag Klematis, hvorfra han både udgiver egne og andre forfatteres bøger om kunsten at skabe variation og oplevelser i drivhuse og haveanlæg.

Men det er bogen ”Slank. Plantemad fra mit grønne køkken”, der for alvor har bragt Claus Dalby frem på forreste række i danskernes bevidsthed. I bogen, som udkom i januar, beskriver han, hvordan en kostomlægning har ført til et vægttab på over 40 kilo, og det har sendt efterspørgslen efter slankebogen helt op i det røde felt. Første oplag på 8.000 eksemplarer blev revet væk, og man må formode at Dalbys vegetariske opskrifter har sat gang i en grøn revolution i tusindvis af danske køkkener.

Nu kommer den populære forfatter til Bornholm, for ifølge Gurli Kongshjelm fra Haveselskab Bornholm vil Claus Dalby tage turen over Østersøen for at møde sit bornholmske publikum på Havemarkedet på travbanen i Almindingen den 18. maj.

– Claus Dalby er fantastisk, det forventer vi os meget af, siger Gurli Kongshjelm, der glæder sig over det nye samarbejde med Bornholms Brand Park.

– Det er superfint, at vi har fået det samarbejde op at stå, for det betyder at travbanen nu kan reklamere for vores arrangement og omvendt, siger Gurli Kongshjelm, der allerede nu har fået en del tilmeldinger fra udstillere til årets havemarked.

Deadline for tilmelding for udstillere er 17. april.

SENESTE NYHEDER

17. JUN 2019 • 19:33 FOR ABONNENTER
'Det vildeste jeg nogensinde har oplevet'
17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER
Strømførende duo fik travlt i styrtregnen
17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER
Studerende regnede den ud og stak af til Rønne
17. JUN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUN 2019 • 10:59
DMI: Det var skybrud

Mest læste