Viking Rønne rykker op efter ny sejr over Pan
Viking Rønne vandt begge weekendens opgør mod Pan Håndbold og ligger nu nummer et i Serie 1. Foto: Jens-Erik Larsen

17. MAR 2019 • 12:23SPORT • AF KJELD LUNDBÆK

Viking Rønne rykker op efter ny sejr over Pan

To sejre på to dage over Pan Håndbold sender Viking Rønne op i Kvalifikationsrækken i herrehåndbold fra næste sæson. Pan er nu fem point efter Viking Rønne og kan med kun to kampe tilbage ikke længere gå forbi bornholmerne, der efter weekendens kampe nu indtager førstepladsen i Serie 1, selv om de har spillet to kampe færre end VHC/Vidar på andenpladsen.

VHC/Vidar kan ikke rykke op, da deres førstehold i forvejen spiller i Kvalifikationsrækken, men Viking Rønne skal smide mindst fem point i de sidste fire kampe, hvis de ikke skal rykke op fra en førsteplads. Samtidig skal VHC/Vidar vinde de to sidste kampe mod Team Nørrebro og CBS Sport.

- Nu er målet ikke kun oprykning - vi skal også have den førsteplads, lød det fra Viking Rønne-træner Michael Mortensen efter søndagens 23-19-sejr over Pan Håndbold. Lørdag endte det første opgør mellem de to klubber med en bornholmsk sejr på 25-20.

- Men det er hårdt at spille både lørdag og søndag. Kampene mod Pan Håndbold var planlagt allerede fra sæsonens start, mens kampene mod FIF i næste weekend skyldes, at FIF ikke kunne stille hold i den første kamp i København. Derfor gik vi med til at spille mod dem to gange i samme weekend på Bornholm.

- Og det vil vi gøre igen. Vi er ikke færdige med at være flinke, fordi vi selv kan havne i den samme situation, siger Michael Mortensen.

I weekenden 30.-31. marts spiller Viking Rønne om lørdagen en udsat kamp mod AB i København, hvorefter de rejser hjem og slutter af med en søndagskamp mod KFUM 2 i Rønne Idrætshal.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet