DF: Man tager sig til hovedet
Foto: Jens-Erik Larsen

21. MAR 2019 • 12:08 • AF REDAKTIONEN

DF: Man tager sig til hovedet

Det er dybt kritisabelt og dybt uansvarligt. Sådan lyder det fra Dansk Folkepartis kommunalbestyrelsesmedlem René Danielsson, efter at det er kommet frem, at kommunen har udskudt en ventet flytning til Snorrebakken, blandt andre fordi projektet har vist sig dyrere end ventet.

– Man tager sig til hovedet, når man nu hører at flytningen af personale til Snorrebakken forventes at blive væsentligt dyrere. Det vidner jo om, at de konstituerende parter på ingen måde havde lavet nogen tilbundsgående analyse over, hvad det her vil koste inden de satte arbejdet i gang, siger René Danielsson ifølge en pressemeddelelse.

– Endnu mere skriger det til himlen, at man skal høre flere med borgmesteren i spidsen belære kommunalbestyrelsesmedlemmer om kommunens økonomi i byrådssalen, når man har så lidt styr på sit eget prestigeprojekt. Det er dybt uansvarligt at man ikke får lavet sit forarbejde ordentligt, hvilket nu kan betyde at den borgernære velfærd kan komme til at lide endnu mere et allerede hårdt budgetår.

– Vi er meget spændt på at se, hvordan borgmester og viceborgmester vil finde ekstra penge til både nyt rådhus og kommunal medfinansiering til nye boliger, lyder det fra DF'eren.

– Sagt ligeud. Hvis det her gennemføres i et budgetår, hvor der er lagt op til, at vi skal finde besparelser på op imod 100 mio. kr., så kommer kernevelfærden til at bløde, og der kan ske uoprettelig skade. Jeg beder til, at borgmesteren og hendes konstitueringspartnere fremadrettet vil tage hele kommunalbestyrelsen med på råd fremfor de her sololøb. Bornholmerne fortjener bedre end at se deres skattekroner gå til uigennemtænkte prestigeprojekter, siger René Danielsson.

SENESTE NYHEDER

20. APR 2019 • 10:01 FOR ABONNENTER
Pinds perspektiv: De små samfunds storhedstid
20. APR 2019 • 10:00NAVNE
Dødsfald
19. APR 2019 • 17:18 FOR ABONNENTER
Gudhjem-debat: Plan mod trafikkaos lige om hjørnet

MEST LÆSTE BORNHOLM

18. APR 2019 • 16:16SPORT

Rønne fB sejrede skærtorsdag

18. APR 2019 • 13:13 FOR ABONNENTER

Leder: Dilemmaet der ikke skal løses

Mest læste

18. APR 2019 • 17:29SPORT

NB Bornholm tabte i Hellerup

16. APR 2019 • 11:55 FOR ABONNENTER

Europamesteren vendte hjem til Bornholm