Rønnes store sankthansfest er i fare: Hvem kan hjælpe arrangørerne?
Arkivfoto

22. MAR 2019 • 16:11 • AF REDAKTIONEN

Rønnes store sankthansfest er i fare: Hvem kan hjælpe arrangørerne?

I mere end 50 år har Forsvarsbrødrene på Bornholm stået i spidsen for det store sankthansbål i Kanondalen i Rønne, men da man ikke råder over de fornødne kræfter, rækker foreningen nu ud efter folk i Rønne, som har lyst til at give en hjælpende hånd med.

Sidste års aflysning på grund af afbrændingsforbudet kom nærmest som en redning for Forsvarsbrødrene, som i år igen vil stå for sankthansbålet – men som altså har brug for hjælp.

Et møde i efteråret har nemlig ikke betydet, at foreninger har strømmet til for at hjælpe, så nu beder Forsvarsbrødrene om hjælp.

– Forsvarsbrødrene mener fortsat, at Rønne ikke skal undvære et sankthansbål, og vi vil derfor ikke ”løbe af pladsen”, men vi vil skære ”ind til benet”, lyder det fra Forsvarsbrødrene.

– Vi arrangerer et bål, en båltaler samt en egnet forsanger til midsommervisen, men der vil ikke – i Forsvarsbrødrenes regi – blive opsat boder med underholdning, mad og drikke. Det har vi simpelthen ikke kræfter til.

Derfor opfordres alle, der måtte have lyst til at overtage den del af arrangementet til at være med.

– Vi vil naturligvis være til rådighed med al mulig hjælp og støtte til at søge om diverse tilladelser fra myndighederne, men ihukommende at disse tilladelser skal indsendes i god tid, vil vi allerede nu opfordre interesserede foreninger eller lignende, til at henvende sig til Forsvarsbrødrenes formand Kurt Jørgensen.

Det kan gøres på mail ku-j@youmail.dk eller på telefon 21 18 72 37.

SENESTE NYHEDER

17. JUN 2019 • 19:33 FOR ABONNENTER
'Det vildeste jeg nogensinde har oplevet'
17. JUN 2019 • 17:34 FOR ABONNENTER
Strømførende duo fik travlt i styrtregnen
17. JUN 2019 • 16:21 FOR ABONNENTER
Studerende regnede den ud og stak af til Rønne
17. JUN 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald

MEST LÆSTE BORNHOLM

16. JUN 2019 • 10:59
DMI: Det var skybrud

Mest læste