Luftpudegulv skaber helt nye muligheder i Nyvest
Eget foto

14. APR 2019 • 13:31 • AF ANETTE VESTERGAARD

Luftpudegulv skaber helt nye muligheder i Nyvest

Som én af de allerførste lokalforeninger i Danmark har Nyvest Gymnastik og Dans med investeringen i et nyt Airfloor sat gang i en helt ny udvikling for gymnastikken på Bornholm. Det skriver Nyvest IF onsdag i en pressemeddelelse.

Et airfloor er et luftpudegulv på over 150 kvadratmeter, som giver mulighed for at udføre alle mulige øvelser med mange deltagere – uden hensyntagen til at man skal holde sig på en smal tilløbsbane.

– Det her kommer til at sætte nye standarder for, hvad vi kan både ved vores træninger og ved opvisninger. Mange kan være aktive på én gang og inspirere hinanden gymnast til gymnast og ikke bare stå i kø og vente på at de bliver deres tur, siger Anders Nielsen, der er mangeårig Nyvest-instruktør og bestyrelsesmedlem.

Nyanskaffelsen vejer næsten et halvt ton. Derfor kommer luftpudegulvet til at ligge permanent i Nyvest-halleni Nylars.

– Men alle er velkomne til at komme og bruge det, understreger Jesper Lund Koefoed, formand i Gymnastik og Danseafdelingen.

Airfloors bruges typisk af springkonkurrencehold, der udfordrer hinanden i vilde spring og koreografier – en slags ”undergrundsgymnastik”, hedder det i pressemeddelelsen fra Nyvest IF.

Men det kan der hurtigt laves om på, udtaler Anders Nielsen.

– Vi har slet ikke overblik over endnu, hvad gulvet kan bruges til, men det er helt sikkert, at mange andre end springere får glæde af det. Det kan være skolebørn, der ikke tidligere har været motorisk aktive, børnehavebørn, ældre eller motorisk udfordrede personer.

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet