Charlottenlund-træner blev den helt store vinder i sæsonpremieren
Kenneth Nielsen vandt tre løb på årets første travdag. Foto: Torben Ager / Travfoto Bornholm

13. APR 2019 • 17:23SPORT • AF WILLY MOGENSEN

Charlottenlund-træner blev den helt store vinder i sæsonpremieren

Det blev Charlottenlund-træneren Kenneth Nielsen, der blev den helt store triumfator ved sæsonpremieren på Bornholms Brand Park. Det skete på en bidende kold lørdag, hvor det var en fordel at være iført vintertøjet.

Kenneth Nielsen kiksede godt nok med favoritten Solon i åbningsløbet, men fik siden taget grundigt revanche ved efterfølgende at vinde tre sejre.

Han startede sit kommandoraid i andet løb, hvor han kørte et helt perfekt løb med Annika Kofoed og Terese Møllers Chilli Tårs. Han fik den tidligt plads i ryg på den fra start førende California Laser, der måtte strække gevær kort før målstregen.

Derefter fugte han op med nye Von Gladiator, som viste sig at passe perfekt til den bornholmske bane. Den førte enkelt fra start til mål og ligner en hest, der kan vinde mange sejre her på øen.

Kenneth Nielsen afsluttede sit triumftog med Hasard Sund, der herved vandt fjerde sejr på stribe. Det lignede ikke en sejr, da den lå langt nede i feltet, men ud på sidste omgang fik Kenneth Nielsen for alvor fart på sin hest, hvorefter hele feltet blev rundet. Goal Tooma strittede længe godt imod, men måtte give sig til sidst.

I åbningsløbet imponerede Thilde og Thomas Kaas' nyerhvervelse Fernandinho BR med John Gommans i sulkyen ved at tage føringen fra start og siden holde denne position til målpassage i flotte 19,5. Fortuna Boko var ligeledes fin på andenpladsen foran Streetwise.

V5-spillet gav 13.148 kroner til seks rækker med fem rigtige på kombinationen 3-8-4-4-6

V4-spillet gav 2.175 kroner til 33 rækker med fire rigtige på kombinationen 4-4-6-9

Dagens samlede omsætning blev på 411.396 kroner, hvoraf 116.824 kroner var spillet på banen.


Fernandinho BR med John Gommans vandt åbningsløbet. Foto: Torben Ager / Travfoto Bornholm


Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet