Nyt interiør på Kadeau – men menuen er genkendelig, siger køkkenchefen
Foto: Berit Hvassum

17. APR 2019 • 05:52 • AF METTE HOLM HANSEN

Nyt interiør på Kadeau – men menuen er genkendelig, siger køkkenchefen

Nye borde og stole, nye lamper og nye farver. Der er fuld gang i sæsonforberedelserne på gourmet- og Michelin-restauranten Kadeau i Vestre Sømark.

– Vi laver en smule om, lyder det fra medejer og køkkenchef, Nicolai Nørregaard.

– Der skal ske noget nyt, dels for at give gæsterne noget nyt, en ny oplevelse. Men også for os selv. Det giver fornyet arbejdsglæde, siger Nicolai Nørregaard.

I forhold til stedets menukort forbliver udtrykket dog det samme.

– Her er vi er stadig meget genkendelige, men spørger du mig, så bliver vi selvfølgelig bedre og bedre for hvert år, siger køkkenchefen, der også har en ny menu på spisekortet.

– Vi har hvert år noget nyt, som vi har gået og testet henover vinteren.

Kadeau slår dørene op til sæsonen i dag.

SENESTE NYHEDER

23. MAJ 2019 • 20:31 FOR ABONNENTER
Omsætningen fejler ikke noget i Klemensker
23. MAJ 2019 • 17:55 FOR ABONNENTER
Brugsen kom ud med sit første underskud i mange år

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. MAJ 2019 • 05:47
Brasserie åbner i Rønne
23. MAJ 2019 • 11:08 FOR ABONNENTER

Ret til tidligere pension for visse faggrupper?

23. MAJ 2019 • 09:27 FOR ABONNENTER

Lea står ved forslag om at skære på friskolerne

Mest læste