Direktøren fylder rundt: Jeg siger stadig at jeg skal 'hjem' til Bornholm
Foto: Jens-Erik Larsen

22. APR 2019 • 08:52 • AF HOLGER LARSEN / TOMMY KAAS

Direktøren fylder rundt: Jeg siger stadig at jeg skal 'hjem' til Bornholm

Han startede sin karriere som pressefotograf på Bornholm, var i 1980’erne chef på øens første tv-station, TV-Bornholm, inden han flyttede fra Bornholm.

På torsdag fylder Carsten Larsen, der i 19 år været administrerende direktør for Frederiksborg Centret i Hillerød, 60 år.

Her har han blandt andet taget initiativ til at arrangere messen ”Bornholm kommer til Hillerød” som en afløser for juleskibet.

– Den første messe blev en fornuftig succes, og sidste år var der næsten dobbelt så mange udstillere. Jeg håber, at vi får endnu flere udstillere i år, siger Carsten Latsen om begivenheden, der finder sted den 30. november til 1. december.

– Det er et af de arrangementer, jeg synes, det er spændende at lave, fordi jeg kan relatere det til Bornholm. Folk synes, det er en sjov idé, og den er blevet godt modtaget.

Hvad er dit forhold til Bornholm i dag?

– Min mor og søskende bor der. Så jeg kommer hjem og besøger familien, og jeg siger stadigvæk ”hjem” til Bornholm.

Carsten Larsen fylder 60 år den 25. april. Han er fra Blemmelyng men bor i dag i Nødebo i Nordsjælland. Han er gift med Birgitte, har to sønner fra et tidligere ægteskab. Derudover har han et barnebarn og én mere på vej.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet