Beck Pack Systems leverer rekordoverskud
Arkivfoto: Allan Rieck

24. APR 2019 • 12:51 • AF HENRIK NIELSEN

Beck Pack Systems leverer rekordoverskud

Beck Pack Systems leverede sidste år et overskud på 59,2 millioner kroner efter skat. Det viser virksomhedens netop offentliggjorte årsregnskab. Resultatet er det bedste i virksomhedens 100-årige historie, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Det har været et udmærket år for den globale fiskeindustri, og det har medført en god efterspørgsel efter bloklinere. Vi har igennem 2018 haft et stort fokus på at holde vores omkostninger nede og effektivisere vores arbejdsgange. Vi er glade for at kunne levere et stærkt resultat.

– Når vi som bornholmsk virksomhed er leverandør til verdensmarkedet, er det helt afgørende, at vi er konkurrencedygtige og formår at levere produkter af allerhøjeste kvalitet. Jeg er utrolig stolt af vores dygtige medarbejdere og virksomhedens evne til at præstere på højeste niveau, siger administrerende direktør Peter Vesløv i pressemeddelelsen.

Han forventer, at resultatet for 2019 bliver på niveau med resultatet for 2018.

Beck Pack Systems er en ledende producent af emballage til fiskeindustrien i hele verden. Virksomheden har kontorer og fabrikker på Bornholm og i USA samt agenter i lande som Argentina, Chile, Polen, New Zealand, Kina, Korea, Peru, Thailand og Færøerne.

SENESTE NYHEDER

25. AUG 2019 • 00:17 FOR ABONNENTER
Dramatisk første afsnit af bornholmernes historie
24. AUG 2019 • 19:53 FOR ABONNENTER
Bornholms frugtavlere er udfordret: Høsten ser ikke god ud
24. AUG 2019 • 17:54SPORT
Fire point mod Kastrup og Skjold

MEST LÆSTE BORNHOLM

23. AUG 2019 • 17:51
Klemensker får et madpakkehus

Mest læste