Beck Pack Systems leverer rekordoverskud
Arkivfoto: Allan Rieck

24. APR 2019 • 12:51 • AF HENRIK NIELSEN

Beck Pack Systems leverer rekordoverskud

Beck Pack Systems leverede sidste år et overskud på 59,2 millioner kroner efter skat. Det viser virksomhedens netop offentliggjorte årsregnskab. Resultatet er det bedste i virksomhedens 100-årige historie, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Det har været et udmærket år for den globale fiskeindustri, og det har medført en god efterspørgsel efter bloklinere. Vi har igennem 2018 haft et stort fokus på at holde vores omkostninger nede og effektivisere vores arbejdsgange. Vi er glade for at kunne levere et stærkt resultat.

– Når vi som bornholmsk virksomhed er leverandør til verdensmarkedet, er det helt afgørende, at vi er konkurrencedygtige og formår at levere produkter af allerhøjeste kvalitet. Jeg er utrolig stolt af vores dygtige medarbejdere og virksomhedens evne til at præstere på højeste niveau, siger administrerende direktør Peter Vesløv i pressemeddelelsen.

Han forventer, at resultatet for 2019 bliver på niveau med resultatet for 2018.

Beck Pack Systems er en ledende producent af emballage til fiskeindustrien i hele verden. Virksomheden har kontorer og fabrikker på Bornholm og i USA samt agenter i lande som Argentina, Chile, Polen, New Zealand, Kina, Korea, Peru, Thailand og Færøerne.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet