Byggefirma har succes med naturmaling: Flere vil male grønt
Arkivfoto

25. APR 2019 • 21:03 • AF TOMMY KAAS

Byggefirma har succes med naturmaling: Flere vil male grønt

Byggefirmaet Byg-Grønt, der så dagens lys i 2012 og siden 2017 har været bosiddende i Det Røde Pakhus i Snellemark i Rønne, står foran en udvidelse af medarbejderstaben.

En ny stor ordre i Midgården og succes med naturmaling er blandt årsagerne til, at Byg-Grønts 26 ansatte kan se frem til at få nye kolleger.

Malerafdelingen er på et år gået fra to til fem medarbejdere – og nu skal to mere komme til.

– Inden for malerarbejde beskæftiger vi os primært med renoveringsopgaver for private, men vi udfører også en del flytteopgaver, hvor lejligheder skal opfriskes, inden en ny lejer overtager, samt opgaver inden for det kommunale. Vi kan mærke, behovet er der, og da vi også har tømrere og andre faggrupper i samme virksomhed, giver det ofte god mening, når faggrupperne supplerer hinanden, forklarer Peter Kongskov.

Stadig flere efterspørger en bæredygtig malerløsning, fortæller han.

– Vi prøver altid at finde den mest bæredygtige måde at udføre vores arbejde på – både inden for teknikker og ved produktvalg og -produktion. Hvorfor ikke forbedre indeklimaet og undgå unødig brug af store mængder kemikalier i blandt andet malingen? Det handler grundlæggende om at opnå et sundt indeklima, hvor man ikke skal bekymre sig om allergi og overfølsomhed, siger Peter Kongskov.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet