Ny restaurant satser på mad fra nordiske øer
Foto: Allan Rieck

18. MAJ 2019 • 10:20 • AF REDAKTIONEN

Ny restaurant satser på mad fra nordiske øer

Den nye restaurant Tre Tjenere åbner snart i kælderen under Hotel Østersøen på Havnebryggen i Svaneke.

Ejerne bag er Tinna Ódinsdóttir og Loftur Hilmar Loftsson samt Tinnas mor, Asrùn Björk Gisladòttir.

– Vores gæster skal føle sig hjemme og velkomne. Vi er alle uddannede tjenere, deraf navnet Tre Tjenere –og vores største styrke er den service, vi vil give, forklarer de til Bornholms Tidende.

– Vi har udviklet et ord, vi kalder ø-gastronomi. Vi vil lave mad fra nordiske øer, forklarer Loftur Hilmar Loftsson.

Det betyder, at der hos Tre Tjenere bliver budt på enkel mad af gode råvarer fra Bornholm og Island. For eksempel sild, lam, grøntsager, rodfrugter og urter.

SENESTE NYHEDER

19. SEP 2019 • 18:01 FOR ABONNENTER
'Jeg stemmer på Støjberg'
19. SEP 2019 • 16:31 FOR ABONNENTER
Spraglet Steffen Brandt: Det her kan blive farligt!

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. SEP 2019 • 08:54
Hærværk på biler
19. SEP 2019 • 10:13 FOR ABONNENTER

Min mest personlige bog

19. SEP 2019 • 08:54

Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog