Jess Persson langer ud efter 'såkaldt ekspert': Man kan jo ikke sige nej til et arbejde
Foto: Jens-Erik Larsen

18. MAJ 2019 • 21:18FOLKETINGSVALG 2019 • AF HENRIK NIELSEN

Jess Persson langer ud efter 'såkaldt ekspert': Man kan jo ikke sige nej til et arbejde

Med fuldtidsjob hos Molslinjen, bibeskæftigelse hos Rute 700 og Gudhjem Bus og eget stutteri har Dansk Folkepartis spidskandidat til folketingsvalget, Jess Christian Persson, nok at se til i disse uger.

For ham er det ikke et problem at passe sit arbejde, sideløbende med at han fører valgkamp. Han sætter en stor glæde i det, ikke mindst efter at have været arbejdsløs i nogle få måneder i vinter, fortæller han til Bornholms Tidende.

– Det var mere end rigeligt, siger Jess Christian Persson.

Han er ikke den eneste kandidat, som skal passe et arbejde ved siden af valgkampen, men han er ene om at have et arbejde, som er blevet en del af valgkampen.

– Det var det i hvert fald meget indledningsvis, men lige nu handler det rigtig meget om pension og om klima. For bornholmerne har transporten selvfølgelig betydning, det har altid været et altoverskyggende emne, siger han.

Derfor er det helt naturligt for ham, at hans arbejdsplads er en del af valgkampen, og han understreger, at han ikke har ændret holdning til færgesituationen, fordi han har fået arbejde i Molslinjen. Til gengæld har det irriteret ham, at andre har gjort det til et problem.

– Det værste er at sidde og læse Knud Andersen komme med sine såkaldte ekspertanalyser og sige, at det er et problem. Man kan jo ikke sige nej til at tage et arbejde, så ryger man ud af dagpengesystemet. Jeg kunne godt tænke mig at se Knud Andersen på dagpenge. Jeg tror ikke, han er klar over, hvad man får ved at være på dagpenge, men det er en anden side af sagen, siger Jess Christian Persson.

19. SEP 2019 • 10:13 FOR ABONNENTER

Min mest personlige bog

19. SEP 2019 • 08:54

Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog