Molslinjen bliver hovedsponsor på Wonderfestiwall

23. MAJ 2019 • 07:48 • AF MIE MØLBAK

Molslinjen bliver hovedsponsor på Wonderfestiwall

Molslinjen bliver ny hovedsponsor for Wonderfestiwall og sikrer dermed musikfestivalens udvikling de næste to år. Det oplyser musikfestivalen i en pressemeddelelse.

Sponsoratet betyder blandt andet, at Wonderfestiwall kan tilbyde et pakkerejse-koncept til det stigende antal tilrejsende gæster.

– Vi er virkelig glade for dette samarbejde, det kommer til at have en kæmpe betydning for vores festival. Det havde været stort set umuligt uden denne opbakning, siger Daniel Mühlendorph i pressemeddelelsen.

Den største udfordring ved at lave store events på Bornholm er placering som ø midt ude i ingenting. Alle store scener, musikere, toiletter skal transporteres over havet, og festivalen er derfor helt afhængig af gode løsninger på logistikken. Samtidig er transport en stor økonomisk byrde, lyder det fra Wonderfestiwall i pressemeddelelsen.

Satser på musikken

Den toårige aftale har betydet, at festivalen i år har turde satse på endnu større navne.

– I år præsenterer vi det mest omfangsrige musikprogram til dato. Det er det største musikprogram nogensinde på øen, og det tør vi blandt andet, fordi vi ved, hvordan vores situation ser ud de næste to festivaler, siger Daniel Mühlendorph.

Molslinjen er glad for at kunne støtte Wonderfestiwall.

– Wonderfestiwall har et kæmpe potentiale for at tiltrække gæster til Bornholm. Ved at hjælpe til med at få personer og udstyr til Bornholm, kan priserne holdes nede, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard, i pressemeddelelsen.

SENESTE NYHEDER

19. SEP 2019 • 18:01 FOR ABONNENTER
'Jeg stemmer på Støjberg'
19. SEP 2019 • 16:31 FOR ABONNENTER
Spraglet Steffen Brandt: Det her kan blive farligt!

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. SEP 2019 • 08:54
Hærværk på biler
19. SEP 2019 • 10:13 FOR ABONNENTER

Min mest personlige bog

19. SEP 2019 • 08:54

Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog