Sundhedschefen bliver kommunens nye servicedirektør
Arkivfoto

23. MAJ 2019 • 20:36 • AF TOMMY KAAS

Sundhedschefen bliver kommunens nye servicedirektør

Trine Dorow, den nuværende chef for Center for Sundhed og Forebyggelse i Bornholms Regionskommune, får nyt job.

Hun overtager stillingen som servicedirektør i kommunen – en stilling, der er blevet ledig, efter at Johannes Nilsson har taget et skridt op og er blevet kommunaldirektør.

Kommunalbestyrelsen har her til aften godkendt ansættelsen af Trine Dorow som ny servicedirektør. Hun bliver en del af direktionen, som ud over hende består af kommunaldirektør Johannes Nilsson og koncerndirektør Claus Steensgård. Trine Dorow tiltræder jobbet den 1. juni.

En uformel ledelsesstil

Trine Dorow fik titel af sundhedschef i 2014, da kommunen udpegede i alt 10 nye centerchefer i sin nye struktur, og hun har "et solidt kendskab til serviceområderne i kommunen", hedder det i en pressemeddelelse.

– Som nyuddannet startede hun som sygeplejerske på sygehuset tilbage i 1995 og siden da har hun været ansat i flere forskellige funktioner inden for kommunens døgnhjemmepleje, Familieteam, Psykiatri og Handicap, Børne og Skolesekretariat, oplyser kommunen.

– Trine Dorow er blandt andet kendt for at finde nye veje at løse opgaver på og en uformel ledelsesstil baseret på klare værdier. Hun er uddannet sygeplejerske, har en videregående uddannelse som cand.scient.soc. og har taget to masteruddannelser; en i projektledelse og procesoptimering og en i offentlig ledelse. Senest har hun videreuddannet sig i videns- og innovationsledelse, oplyser kommunen.

Ansvaret

I sit nye job får Trine Dorow ansvaret for mange af de helt borgernære service- og velfærdsområder som sundhed og forebyggelse, børn og familie, skole, ældre samt psykiatri og handicap, lyder det fra kommunen.

Servicedirektøren skal desuden understøtte og udleve kommunalbestyrelsens visioner for øen, hedder det.

SENESTE NYHEDER

19. SEP 2019 • 18:01 FOR ABONNENTER
'Jeg stemmer på Støjberg'
19. SEP 2019 • 16:31 FOR ABONNENTER
Spraglet Steffen Brandt: Det her kan blive farligt!

MEST LÆSTE BORNHOLM

19. SEP 2019 • 08:54
Hærværk på biler
19. SEP 2019 • 10:13 FOR ABONNENTER

Min mest personlige bog

19. SEP 2019 • 08:54

Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog