Favoritten er tæt på sin udløbsdato

24. MAJ 2019 • 17:20SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Favoritten er tæt på sin udløbsdato

Jesper Kofod Andreasen fra BHS-Almeborg gør i weekenden comeback i Born Fondo, som han vandt i 2015. Og Kofod satser på endnu en sejr.

– Hvis jeg ikke vinder, bryder jeg jo stimen, griner Jesper Kofod Andreasen. Han tilføjer dog, at han skal passe på, hvad han siger, for han kender ikke konkurrenterne.

Selvom Born Fondo er et motionsløb, og Jesper Kofod Andreasen en toptrænet cyklerytter, så er han også bornholmer, som synes det kunne være sjovt at være med igen. Og selvom han til dagligt cykler på et kontinentalhold, så bliver det alligevel en hård prøvelse for Jesper Kofod Andreasen at lægge arm med Bornfondo.

– Det bliver uden tvivl rigtig hårdt. Det går op og ned hele tiden, så ligesom alle andre kommer jeg til at lide.

Jesper Kofod Andreasen er fyldt 30 år, og nærmer sig naturligt nok et punktum som konkurrencerytter. Det er grunden til, at han i denne sæson på en og samme tid er både rytter og træner for BHS-Almeborg:

– Jeg nærmer mig min udløbsdato. Men i et supermarked kan man jo også købe noget, som er helt friskt, selv om det er tæt på udløbsdatoen, sagde Jesper Kofod Andreasen ved holdets præsentation i marts.

19. SEP 2019 • 10:13 FOR ABONNENTER

Min mest personlige bog

19. SEP 2019 • 08:54

Hærværk på biler

Mest læste

17. SEP 2019 • 14:11 FOR ABONNENTER

Kommentar: Københavneri – og dog