DM-bronze til BHS-Almeborg
Foto: BHS-Almeborg

15. JUN 2019 • 16:08SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

DM-bronze til BHS-Almeborg

På en regnfuld eftermiddag i og omkring Glyngøre i Nordjylland, lykkedes det lørdag BHS-Almeborg at hente bronze ved danmarksmesterskabet i holdløb, og det resultat kan bornholmerne være godt tilfredse med.

Kun fuldtidsprofessionelle Riwal Readynez på førstepladsen og specialisterne fra hjemmebaneholdet Team Coloquick på andenpladsen kom i mål før BHS-Almeborg, som ellers var tæt på at slå favoritterne.

– Vi startede rigtig flot ud og ved første mellemtid lå vi faktisk til sølv, men desværre punkterede Rahbek allerede efter 8 kilometer, og vi var derefter reduceret til fem mand resten af vejen, hvilket sandsynligvis har kostet lidt tid, siger holdets tempospecialist, Martin Toft.

Ruten var 47,1 kilometer lang og ikke synderligt teknisk, men havde dog en del sving undervejs. I det regnvåde vejr var rytterne derfor nødt til at udvise forsigtighed på det våde underlag.

Holdets sportsdirektør Simon Dam Hansen er også rigtig godt tilfreds med resultatet:

– Vi tabte guldet med 30 sekunder og sølvet med blot 15 sekunder. Så det var meget tæt i toppen - men med over to minutter ned til fjerdepladsen, Team Waoo, var bronzen aldrig rigtig i fare. Vi er meget stolte af drengene, som gjorde det fantastisk disciplineret hele vejen, siger Simon Dam Hansen.

– Vi viste, at vi stadig er blandt de bedste i Danmark til denne disciplin, og det er marginaler og lidt uheld, som gør at vi ikke får sølv. Men vi kørte alt, hvad vi kan, og er meget tilfredse med præstationen i dag, fortæller Simon Dam Hansen.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet