Nicklas Amdi Pedersen i gult ved Demin-cuppen
Foto: BHS-Almeborg

17. JUN 2019 • 09:19SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Nicklas Amdi Pedersen i gult ved Demin-cuppen

Søndag blev anden afdeling af den gennemgående cup, Demin-cuppen, tidligere Post Cuppen, kørt på de små veje omkring Nyborg med BHS-Almeborg med helt fremme.

I første afdeling sikrede det bornholmske cykelhold en andenplads, og derfor var taktikken at forsøge at erobre den samlede føring i Nyborg. Det lykkedes, da Nicklas Amdi Pedersen efter et løb med flere udbrud kom i mål som nummer fire. Det gav 17 point til den samlede stilling, og dermed nåede BHS-rytteren op på i alt 36 point, hvilket giver ham en samlet førsteplads i Demin-cuppen.

Nicklas Amdi Pedersen stiller derfor op i løbets gule førertrøje, når tredje afdeling køres i august.

Med ca 30 kilometer igen kørte Mads Rahbek med i et meget stærkt firemandsudbrud i søndagens løb, som længe så ud til at holde hjem.

– I feltet gjorde vi samtidig klar til at køre spurten for Nicklas Amdi Pedersen. Og med 5 kilometer til mål blev Mads Rahbeks udbrud også lukket, og så skulle det hele afgøres i en massespurt, fortæller sportsdirektør Christian Juul Andreasen.

Ifølge ham leverede hele holdet en stor præstation.

– Hele holdet ofrede sig forbilledligt, så Nicklas kunne tage fjerdepladsen og dermed 17 points til den samlede stilling, siger Christian Juul Andreasen.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet