BAT efter Folkemødet: Selvfølgelig har vi haft enkelte fejl
Foto: Jens-Erik Larsen

18. JUN 2019 • 07:13 • AF MIE MØLBAK

BAT efter Folkemødet: Selvfølgelig har vi haft enkelte fejl

BAT havde travlt i sidste uge med at transportere folkemødegæster rundt på hele øen. Overordnet mener busselskabet, at man har løst opgaven godt, men erkender samtidig, at der er plads til forbedringer.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Selvfølgelig har vi undervejs haft enkelte fejl, for eksempel er der steder, hvor busserne meget hurtigt har været fyldt, eller en bus kommet ud af rute, og så opstår der længere ventetid for resten, til vi når at få lukket hullet. Vi beklager dybt for de heldigvis få i den meget store mængde, der har haft en sådan ærgerlig oplevelse, men det er nu engang vilkårene, når tusindevis af mennesker skal flyttes og alle har travlt, skriver driftsleder Lars Nygaard i pressemeddelelsen.

Næste år håber BAT blandt andet at håndtere akutte ændringer i køreplanen bedre. I år betød en brand i Hasle eksempelvis, at busserne måtte ud på en omkørsel, og tågen torsdag morgen betød, at mange flyrejsende kom med kort interval samtidig med at to færger lagde til.

BAT vil også kigge på måden selskabet informerer de busrejsende på før og under Folkemødet, så det bliver nemmere for dem af finde de informationer, de har brug for.

– Fejlene og det vi skal lære og udvikle fra dem, det er blandt andet mit ansvar, og det gør vi så, så vi kan gøre det endnu bedre næste år, lyder det fra driftsleder Lars Nygaard, der roser alle medarbejderne i selskabet for deres indsats under Folkemødet.

14. OKT 2019 • 07:08

Banen er pakket sammen

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet