Kolossal interesse for Povl Ankers sofaer
Foto: Jens-Erik Larsen

18. JUN 2019 • 11:59 • AF MADS WESTERMANN OG HENRIK NIELSEN

Kolossal interesse for Povl Ankers sofaer

– Det er helt vildt. Det havde jeg ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, siger Molslinjens PR- og kommunikationschef, Jesper Maack om interessen for de gamle hvilesofaer, fra Povl Ankers agtersalon, som Molslinjen i lørdags annoncerede, at man ville give væk.

Det personale fra Molslinjen, som stod for at afmontere sofaerne og dele dem ud til interesserede bornholmere, måtte dele afhentningen op i fire hold, for at kunne håndtere den store trafik med biler og trailere, fortæller Jesper Maack til Bornholms Tidende.

Et nyt liv

Første hold var blevet bedt om at møde klokken 14, og derefter dukkede holdene op med en halv times mellemrum. Molslinjen var stadig i gang med at løfte sofaer ned på kajen, mens de første blev afhentet.

– Det er kommet helt bag på os, hvor stor interessen har været. Vi syntes mest, det var en kuriositet og tænkte, at det ville være godt, hvis nogle få af de gamle sofaer kunne få et nyt liv på Bornholm, siger Maack og fortæller at hans indbakke formeligt eksploderede lørdag morgen, da Bornholms Tidende udkom med nyheden om, at rederiet forærede sofaerne væk

Stor kærlighed

I alt anslår han, at han har modtaget 130 mails fra folk, der gerne ville aftage en eller flere af de gamle sofaer.

– Det viser, hvor stor en kærlighed, der er til gamle Povl Anker, siger Jesper Maack og fortæller, at han blandt andet har talt med nogle bornholmere, der fortalte, at de i deres hus har indrettet et helt rum med inventar og ting fra færgerne.

Nye sofaer

– Det er fantastisk, at de gamle sofaer nu får et nyt liv på Bornholm, siger en beegejstret Jesper Maack, som desuden kan glæde sig over, at Molslinjen nu ikke selv behøvede at transportere sofaerne til Bofa.

I stedet for de gamle hvilesofaer planlægger Molslinjen at installere helt nye hvilesofaer mage til dem, der er på rederiets nyeste færge, Hammershus.


Foto: Jens-Erik Larsen


Povl Anker får sofaer, som er identiske med disse på Hammershus. Foto: Molslinjen


SENESTE NYHEDER

21. AUG 2019 • 22:38
Kandis spiller til dansegalla
21. AUG 2019 • 19:25 FOR ABONNENTER
Bager Dam søger lærling: Natarbejde er ingen naturlov

MEST LÆSTE BORNHOLM

20. AUG 2019 • 11:41
Snellemark Centret blev evakueret
20. AUG 2019 • 08:12
21 bilister kørte for stærkt

Mest læste

19. AUG 2019 • 18:05 FOR ABONNENTER

Pladsen i 3. division blev sikret med hiv og sving

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

17. AUG 2019 • 17:37SPORT

Point til unge NB’ere