Hasle Camping er med i opløbet om at blive årets bedste campingplads
Foto: Jens-Erik Larsen

25. JUN 2019 • 05:57 • AF HOLGER LARSEN

Hasle Camping er med i opløbet om at blive årets bedste campingplads

Hasle Camping er med i opløbet i en afstemning om at blive kåret som årets bedste campingplads.

Hjemmesiden opdagdanmark.dk står for afstemningen, som i første omgang foregår i fem regioner. Bornholm hører under Sjælland, og her ligger Hasle Camping netop nu på andenpladsen. Kun vinderen fra de fem regioner er sikker på at gå videre til finalerunden.

Tempelkrogens Familiecamping, der ligger ved Holbæk, har førstepladsen i den sjællandske region.

Men det er der masser af tid til at lave om på, for afstemningen i regionen kører frem til den 24. juli. Herefter der der finaleafstemning, hvor vinderen kåres den 6. august.

Skulle førstepladsen i regionen glippe, har Hasle Camping dog fortsat chancen for at komme i finalen, idet de fem bedste "opløbere" på tværs af regioner også kommer finalen, der altså får 10 deltagere.

Find afstemningen her.

Lyngholt er næstbedst

Flere bornholmske campingpladser er blevet nomineret og er med i afstemningen. Lyngholt Camping er netop nu nummer 17 og markerer sig således som næstbedste bornholmske bud.

OpdagDanmark er en hjemmeside dedikeret til Danmark. I tider, hvor det bliver billigere og nemmere at rejse ud i verden, vil man gerne slå et slag for de mange gode grunde til at blive herhjemme ved at kortlægge de bedste oplevelser i Danmark.

Hjemmesiden kårede Hasmark Strand Camping på Fyn som bedste campingplads i 2018.

Opdagdanmark.dk har flere andre afstemninger. Man har i år kåret Knudhule Badehotel i Ry som årets bedste badehotel. Hotel Stammershalle blev nummer ni.

14. OKT 2019 • 07:08

Banen er pakket sammen

Mest læste

12. OKT 2019 • 17:58SPORT

RIK og NB Bornholm fik fuld gevinst

12. OKT 2019 • 15:19SPORT

Halloween blev fejret på travbanen

11. OKT 2019 • 20:02 FOR ABONNENTER

RIK skal tilbage på sejrssporet