Christoffer Lisson på femtepladsen til DM
Arkivfoto.

30. JUN 2019 • 21:14SPORT • AF KASPER RASMUSSEN

Christoffer Lisson på femtepladsen til DM

BHS-Almeborg fortsætter med at udfordre landets største cykelhold. Søndag hentede det bornholmske hold endnu et topresultat, da Christoffer Lisson kom på femtepladsen til DM i landevej.

Lisson og holdkammeraterne var fra start med til at præge løbet, hvor de 124 ryttere i alt skulle tilbagelægge 225 kilometer på en rute fra Ribe til Esbjerg.

Jesper Andreasen lagde ud med at køre med i et firemandsudbrud, hvor han havde selskab af en fra hvert af de fire kontinentalhold. Det gav masser af tv-tid til holdet og Bornholm.

Efter 150 kilometer blev udbruddet dog hentet på finaleomgangene, og så tog resten af rytterne fat.

Med 40 kilometer igen var 30 mand samlet i front, og blandt dem var hele fem ryttere fra BHS-Almeborg.

Mathias Bregnhøj Bregnhøj, Nicklas Amdi Pedersen, Christoffer Lisson, Martin Toft Madsen og Mads Rahbek. Gang på gang var de på skift med i diverse forsøg på at komme afsted.

Alligevel endte det hele i en spurt, og her kørte holdkammeraterne for Christoffer Lisson, som formåede at komme ind på en flot femteplads.

Rutinerede Michael Mørkøv vandt DM, og genvandt dermed dannebrogstrøjen, som han kan cykle i til Tour de France, mens Asgreen, der forleden vandt DM i enkeltstart, blev nummer to.

Niklas Larsen (ColoQuick) blev nummer tre efter de to Quick-Step-ryttere.

Mest læste

19. AUG 2019 • 18:05 FOR ABONNENTER

Pladsen i 3. division blev sikret med hiv og sving

18. AUG 2019 • 16:17SPORT

Solon gjorde det igen

17. AUG 2019 • 17:37SPORT

Point til unge NB’ere