Amerikansk fodboldlejr skal gavne egne spillere
Arkivfoto

22. JUL 2019 • 07:01 • AF HENRIK NIELSEN

Amerikansk fodboldlejr skal gavne egne spillere

Når Rønne Stadion Nord i begyndelsen af september lægger græs til Bjørnebowl I i amerikansk fodbold, er det en mulighed for at få lidt ekstra erfaring for spillerne i den lokale klub Rønne Bears.

Det fortæller formand og cheftræner Nikolaj Gregersen.

– Vi har ikke kunnet stille hold i år. Vi har til gengæld været med i Ystad Rockets, vi har haft en håndfuld med derovre. Men det er altså sjovere, hvis det er hele holdet, der kan deltage. Det ville være bedst, hvis vi havde et hold selv, men det har vi desværre ikke endnu, lyder det.

Aktuelt har Rønne Bears 12 seniorspillere og et tilsvarende antal juniorspillere. Det betegner Nikolaj Gregersen som OK, og det er næsten en fordobling siden begyndelsen først på året.

– Det er medlemmer, og der er nogle, der ryger hele tiden, for så er det for hårdt, eller juniorspillerne finder ud af, at det ikke er for dem. Og seniorspillerne lider under, at der er lidt curling over dem, så man bare udebliver fra en kamp, fordi man skal til en koncert. Det er ret irriterende, siger han.

Meget at se til

Det er ikke nogen nem opgave at bygge en klub fra bunden, og som formand føler Nikolaj Gregersen, at han har stået ret alene med opgaven. Sideløbende er han cheftræner – head coach kalder man det i amerikansk fodbold – og har stået for træning tre gange om ugen.

– Så det er begrænset, hvad jeg har kunnet påtage mig af opgaver, og desværre har min hvervekampagne ikke været fuldstændig optimal.

– Der har været alt muligt andet ind over, blandt andet at finde udstyr. Vi har fået en container. Det har været sværere, end det umiddelbart lyder. Når man står som formand og head coach og ikke kan uddelegere opgaverne, så er der meget at se til, siger Nikolaj Gregersen.


SENESTE NYHEDER

23. AUG 2019 • 17:51
Klemensker får et madpakkehus
23. AUG 2019 • 15:54 FOR ABONNENTER
Dramatikeren bag Besat: Teater er en holdsport
23. AUG 2019 • 14:00NAVNE
Dødsfald
23. AUG 2019 • 13:40 FOR ABONNENTER
Dans er et hit: Svartingedal Skole i spil til stor pris
23. AUG 2019 • 13:06SPORT
BHS-Almeborg imponerer Bjarne Riis

MEST LÆSTE BORNHOLM

21. AUG 2019 • 22:38
Kandis spiller til dansegalla

Mest læste