Hauch-Fausbøll: Revyen hitter fordi den er lokal
Foto: Anders Beier

23. JUL 2019 • 05:52 • AF JAKOB MARSCHNER

Hauch-Fausbøll: Revyen hitter fordi den er lokal

Hvorfor spiller Bornholms Sommerrevy for udsolgte huse? Fordi den er lokal og fordi den er henlagt til Kyllingemoderen.

Det forklarer skuespiller Søren Hauch-Fausbøll til I Scene, et netbaseret nyhedsmedie om dansk scenekunst.

– Turister er selvfølgelig hjerteligt velkomne, men revyen er lavet til øens beboere. Derfor er der også en del lokale indslag, og der bliver talt en del bornholmsk, siger han til I Scene.

– Tidligere er revyen gået fra at være forholdsvist lokal til mere og mere almen, og det betød, at bornholmerne begyndte at svigte den. Der kom simpelthen færre og færre tilskuere. Derfor er revyen nu for bornholmerne. Vi har udsolgt, og jeg tror, det har noget at gøre med, at den er så lokal, siger Søren Hauch-Fausbøll.

En anden årsag til succesen er ifølge Søren Hauch-Fausbøll, at revyen i år er brudt op fra Rønne Theater og nu spiller i Kyllingemoderen.

– Kyllingemoderen er en gammel pavillon fra 1926 og et meget smukt og traditionsrigt sted, der betyder meget for mange bornholmere. Jeg tror på, at det er en af årsagerne til, at der er kommet så mange for at se revyen, siger Søren Hauch-Fausbøll.

– Det betyder meget for mig, at det er en revy for bornholmerne. Jeg er jo selv bornholmer, jeg er født og opvokset her, så Bornholm betyder alt for mig. Det er måske derfor, det er så vigtigt for mig. Men revyen er også for turisterne, for den tager også fat i mere dagsaktuelle ting, siger han.

Bornholms Sommerrevy spiller frem til 1. august.


Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet