Besigtigelse er årsag til tøven om kulturhus
Foto: Allan Rieck

23. JUL 2019 • 12:17 • AF ANNA GUDMANN

Besigtigelse er årsag til tøven om kulturhus

En tilsyneladende kritisk besigtigelse fra Steenbergs Tegnestue af bygningen på Nexø Havn er årsag til stilhed og tøven fra foreningen Huset på Havnen. Det skriver TV2/Bornholm.

Formand for foreningen Huset på Havnen, Olav Elvang, bekræfter over for Bornholms Tidende, at besigtigelsen er årsag til, at foreningen har holdt ekstra bestyrelsesmøder og ikke har ville udtale sig til pressen.

– Vi har fået en rapport fra Steenbergs Tegnestue om bygningernes stand, som har gjort, at vi lige må trække vejret og tænke os om. Så vi har i bestyrelsen aftalt at tage lidt betænkningstid, inden vi melder offentlig ud, hvad vi gør, siger bestyrelsesformand Olav Elvang til TV2/Bornholm.

Foreningen Huset på Havnen har til formål at købe en bygning på Nexø Havn ejet af DLG for at oprette og drive et kulturhus.

Den 17. juli meldte foreningen ud, at de var klar til at købe bygningen, men allerede dagen efter meldte foreningen, at de havde brug for at vende beslutningen igen. Foreningen har holdt et møde om beslutningen i fredags, og siden har bestyrelsen i Huset på Havnen ikke ønsket at udtale sig til pressen.

DLG har tidligere sat en frist for en melding fra Huset på Havnen om, hvorvidt foreningen ønsker at købe bygningen, til den 21. juli. Fristen er overskredet, og Olav Elvang ønsker ikke at oplyse, om foreningen har fået en ny frist.

Det fremgik tidligere af artiklen, at der var tale om en kritisk tilstandsrapport. Steenbergs Tegnestue oplyser dog, at det ikke drejer sig om en tilstandsrapport, men en besigtigelse.

Mest læste

22. OKT 2019 • 16:46SPORT

Det har han aldrig prøvet før

19. OKT 2019 • 20:30 FOR ABONNENTER

Cykelklub skal tage afsked med formandskabet