Online forhandler af elektronik vælter i femstjernede anmeldelser på Trustpilot

SPONSORERET AF AVXPERTEN.DK

Online forhandler af elektronik vælter i femstjernede anmeldelser på Trustpilot

AvXperten, som du finder på www.avxperten.dk, har selv efter mere end 17.000 anmeldelser på Trustpilot formået at holde en af de højeste scores på Trustpilot og tårnhøj kundetilfredshed. I en tid, hvor online forbrugeranmeldelser synes at få fortsat mere magt, er det en stor hæder. Men hvordan opretholder hjemmesiden så høj en kundetilfredshed? og hvad betyder Trustpilot-anmeldelser for online forhandlere som AvXperten den dag i dag?

Hvad er Trustpilot og formålet med tjenesten?
De mange online forbrugsmuligheder kan af og til gøre livet som forbruger svært. For hvordan skelner man mellem troværdige webshops og de webshops, man helst skal holde sig fra, hvis man gerne vil have en god oplevelse?
I 2007 lancerede folket bag Trustpilot deres website og dermed deres tjeneste, som siden da er vokset betydeligt i takt med, at de online handlemuligheder er blevet flere og dermed sværere at navigere i for den almene forbruger. Trustpilot er en dansk tjeneste, som oprindeligt blev stiftet i 2007, men i dag har sit hovedsæde i København. Tjenesten anvendes dog i dag også i andre lande – herunder blandt andet USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Sverige.
Trustpilot kan karakteriseres som en brugeropdateret forbrugerguide, hvor forbrugere således hjælper andre forbrugere med at træffe gode beslutninger online. Tjenesten er i dag bredt anerkendt og anvendes af mange som et betydningsfuldt pejlemærke, når de handler på nettet. Trustpilot har således med tiden opnået stor magt på det online marked.
”Det vi laver, fremmer god kundeservice. Jeg ved godt, at det ikke svarer til at redde Afrika eller fjerne hungersnød. Men vi sørger for, at de virksomheder, der giver god kundeservice, får lov at tjene flest penge,” udtaler medstifter Peter Mühlmann i et interview med Berlingske tilbage i 2011, hvor Trustpilot for alvor stod på tærsklen til at indtage markeder over hele verden (Berlingske, 8.12.2011).

”Lynhurtige og super professionelle”
Når en hjemmeside, der AvXperten får så god en respons på Trustpilot, som tilfældet er, er det således en stor hæder, der tilmed kan have stor betydning for driften af forretningen. Når potentielle kunder kan klikke sig ind på Trustpilot og læse, at andre forbrugere i samme sted skriver, at AvXperten er ”lynhurtige og super professionelle” eller yder ”utrolig hurtig levering,” vil de fleste automatisk være mere tilbøjelige til at anvende AvXperten frem for en konkurrent med ringere forbrugeranmeldelser.
Dette afspejler sig også i, at virksomheden de sidste par år kontinuerlig har haft en vækst på omkring 15 procent. Brødrene bag virksomheden, Frederik og Nikolaj Nielsen udtalte sidste år til Lokalavisen, at netop den gode kundeoplevelse, er noget, de begge vægter højt i driften af deres forretning (Lokalavisen, 23.5.2018).
AvXperten forhandler alt lige fra tilbehør til smartphones og køkkenudstyr til TV-ophæng og forskellige kameraer. Webshoppen har hjemme i Grenaa og med forretningens 13 år på bagen, har de to brøde bag stor erfaring udi godt købmandsskab og god kundeservice. Og det er altså noget, der kan mærkes, hvis man spørger forbrugerne på Trustpilot. Her er det især den gode service og hurtige levering, der giver anledning til gode anmeldelser.Mest læste